reklama
GRATULACJE A na kiedy termin porodu Ja mieszkam na podłężu bliżej kościoła. Zaraz przy lesie Na podłęzu mieszkam juz 31 lat Ale jeszcze tylko pół roku i potem przeprowadzamy sie do Naszego Nowo budowanego domku w Byczynie Jestem mamą 7,5 letniej Wikuni i 3,5 letniego Tomcia )
O to widzę że już masz ładny "staż" macierzyński ;-). Mnie termin wypada na 20 styczeń ale ponieważ to początek wiec pewnie sie jeszcze kilka razy zmieni. Zazdroszczę przeprowadzki do domu. Una w gre wchodziło tylko mieszkanie dlatego szukaliśmy mieszkanka w przyjaznej okolicy. No i w sumie sie udało bo nie mam co narzekać. Blisko park, przychodnia ( a i teraz druga nam otworzą:-)) przedszkola, szkoły i przystanki .
Jak na razie przyzwyczajamy sie do myśli że za kilka miesięcy będzie nas trójka i skupiamy sie raczej na sprawach związanych z lekarzami i badaniami a czeka nas jeszcze remont pokoiku i zakupy dla brzdąca.
Jak na razie przyzwyczajamy sie do myśli że za kilka miesięcy będzie nas trójka i skupiamy sie raczej na sprawach związanych z lekarzami i badaniami a czeka nas jeszcze remont pokoiku i zakupy dla brzdąca.
Gratuluje ;-) Ja tez na razie tylko nosze ze sobą pasażera . Powodzenia na wizycie , choć z własnego doświadczenia wiem że na pierwszą wizyte lepiej przyjść z wynikiem testu hcg (a nie tylko z patyczkiem) bo i tak lekarz wyśle i trzeba będzie znowu wracac :-)
A gdzie sie wybierasz do lekarza?
edit. doczytałam że masz szalone godziny pracy ;-) punkt pobrac lab. Elvita jest czynny w soboty od 7-9 a w tygodniu od 6:15 -10, ewentualnie na Farnej w tygodniu o 6:30 -9
A gdzie sie wybierasz do lekarza?
edit. doczytałam że masz szalone godziny pracy ;-) punkt pobrac lab. Elvita jest czynny w soboty od 7-9 a w tygodniu od 6:15 -10, ewentualnie na Farnej w tygodniu o 6:30 -9
Ostatnia edycja:
Dziękuję za informację. Tak naprawdę z tego co widzę to gdybym poszła na Farną na tą 6.30 to prawdopodobnie do pracy bym zdąrzyła. Bo w sumie nazwet nie wiedziałam, że na Farnej coś takiego jest, no ale co się dziwić w Jaworznie mieszkam dopiero 2 miesiące Więc jutro się wybiorę, w poniedziałek pewnie będzie wynik i na wtorek akurat będzie do lekarza :-)
A idę do Pana Macieja Chwiruta, własnie do poradni na podłęże ;-)
A idę do Pana Macieja Chwiruta, własnie do poradni na podłęże ;-)
Warto zrobić to badanie, choćby dla własnego spokoju i upewnienia sie ( a wierz mi radość jest niesamowita , tym bardziej ze hcg bedzie rosło jak szalone :-)) koszt około 30 zł. U dr. Chwiruta nigdy nie byłam ale sporo znajomych tam zagląda ;-) Powodzenia na wizycie , będę trzymać kciuki tym bardziej ze przychodnie mam dosłownie pod nosem .
W Jaworznie od 2 miesiecy? Świeża krew
Laboratorium
W Jaworznie od 2 miesiecy? Świeża krew
Laboratorium
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Witam a ja jestem z okolic oś stałego moge do was dołączyć?
pochodze z Katowic ale mieszkam tutaj
pochodze z Katowic ale mieszkam tutaj