reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie ubranka dla dzieci?

Ja ostatnio siostrze kupowałam body dla dzieci. Pierwszy raz wypróbowałam zakupy w sklepie internetowym Link do: Body dla dzieci który polecały inne mamy. Muszę przyznać, ze na pierwszy rzut oka ubranka faktycznie są piękne i wykonane z wysokiej jakości tkanin. Nie wiem jak sprawdzą się w praktyce, bo dzieciaki ich jeszcze ich nie nosiły, ale liczę na to, że przejdą taki wyjątkowo trudny egzamin :)

reklama
Bardzo lubię zakupy internetowe, bo jestem wymagająca. Kupujemy córkom ubrania z polskiego sklepu PSOTY. Na prawdę warto spojrzeć :)

Polecam ubrań szukać w sklepach internetowych . Mamy wiele sklepów, w których w dobrej cenie mozna kupic ubranka handmade wykonane w Polsce. Z bezpiecznych certyfikowanych tkanin.
Piękne bluzki dla dziewczynek w róznym wieku mozna znaleźć w MyPrincess - zerknijcie sobie na ich instagram.
Na przykład: myprincess.pl/kategoria/body
bluzka-biala-w-kwiaty.jpg

Ewentualnie:
bluzka-z-falbanka-w-peonie-dla-dziewczynki.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry