Agnness
Fanka BB :)
Miałam jedną paczkę lupilu jak był noworodkiem i nam nie przeciekały, ale na każdym dziecku układa się inaczej lub może takie partie się trafiłyZawsze układam w dół![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam jedną paczkę lupilu jak był noworodkiem i nam nie przeciekały, ale na każdym dziecku układa się inaczej lub może takie partie się trafiłyZawsze układam w dół![]()
U nas tez musi być przebrany, inaczej by pływał...U nas sprawdza się biała Dada i tradycyjne Pampersy, synek jest zalany ale tylko gdy za duźo nasika i po prostu przebiera- czyli w nocy gdy o tej porze zapomnę go przebrać. No musi być w nocy przebrany bo inaczej rano jest powódź
![]()
Chyba wycofane? Nie są nigdzie dostępneLibero.
Szkoda bo u nas sprawdziły się super. Nigdy nie przeciekły, nawet jak była biegunka. Ja mieszkam za granicą i tutaj są normalnie dostępne. Wiem,że kiedyś można było je kupić w Auchan. Używaliśmy jeszcze Lupilu z Lidla i też dawały radę. Ewentualnie Pampers ale one naszpikowane chemią i śmierdzą.Chyba wycofane? Nie są nigdzie dostępne
Dla mnie nie ma lepszych pieluch niż biała dada. Są chłonne, nic nie przeciekało. Używaliśmy przez kilka pierwszych miesięcy. Teraz córeczka ma 8 miesięcy a synek ponad 2latka, więc ta zmiana pieluszki nie jest już tak często jak u noworodusia dlatego używamy dade złota, Zielona, rossmannowskie (zalezy co jest na promocji)Jestem w szoku, ile osób poleca lupiluu nas przeciekały strasznie, i wydawało mi się że to taki szajs. A tu proszę. Jednak każdemu sprawdza się co innego.