reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Najtańsze pampersy dla noworodka

Akcja w Rossmanie na pampers za 1 gr jest conajmniej od 2 lat, więc myślę że jest raczej stała. Sama z niej korzystałam 2 l temu. 1 paczkę miałam do szpitala i później jakoś znów po porodzie przyszedł mi kupon na kolejną. U mnie mała była drobna i na początek poszły jednak w ruch pampers 0 😂 Mąż donosił do szpitala.

reklama
A u nas syn miał uczulenie na wszystkie poza pampers premium care. A corka- niestety głównie na nie ma uczulenie. Działają tylko ekologiczne, okropecznie drogie.. ;_
a używasz chusteczek nawilzanych? Ja przy najmłodszym miałam wrażenie, że wszystkie z aloesem pogarszają tolerancję na pieluchy, też wylądowałam na ekologicznych. Ale po wyeliminowaniu chusteczek już mogłam kupować tańsze pieluchy (byle nie z aloesem).

a używasz chusteczek nawilzanych? Ja przy najmłodszym miałam wrażenie, że wszystkie z aloesem pogarszają tolerancję na pieluchy, też wylądowałam na ekologicznych. Ale po wyeliminowaniu chusteczek już mogłam kupować tańsze pieluchy (byle nie z aloesem).
Od początku uzywalismy wacikow z wodą, więc to na pewno pampery:/

Akcja w Rossmanie na pampers za 1 gr jest conajmniej od 2 lat, więc myślę że jest raczej stała. Sama z niej korzystałam 2 l temu. 1 paczkę miałam do szpitala i później jakoś znów po porodzie przyszedł mi kupon na kolejną. U mnie mała była drobna i na początek poszły jednak w ruch pampers 0 😂 Mąż donosił do szpitala.
Ja sobie zakładałam konto 2,5 roku temu i nie widziałam wtedy tej promocji 😔

Hej a w którym miejscu w apce to jest. Jestem ślepa i nie wiedzę. Mam połączone z rossnne i że spodziewam się dziecka za 3 miesiące. Chyba, że to pojawia się później.

reklama
Do góry