reklama
Hmm, tak czytam i sie zastanawiam... Co sądzicie o tym by dawać dziecku dwa imiona? Moim zdaniem to może być w przyszłości dla posiadacza owych dwóch imion spory problem...
Ja mam dwa imiona i nie jest to żadnym problemem
Co niby miałoby być problematyczne?
Julisia
Fanka BB :)
Pytanie czy dwa imiona czy podwójne imie. Jak ma byc używane?
Tez mam drugie imię moje dzieci i w rodzonie wiekszosc tez. Uzywamy pierwszego a drugie jedynie w dokumentacji wpisuje się w rubrykę., wiec żadnych problemów nie ma. Ake jaby wołać do dziecka np. Maria Anna to juz naprawdę ktoś musi lubiec i raczej jako dorosły czlowuek bo q dzuecinstwie wszyscy - dzieci, nauczyciele pewnie i tak na Marii skoncza.
Tez mam drugie imię moje dzieci i w rodzonie wiekszosc tez. Uzywamy pierwszego a drugie jedynie w dokumentacji wpisuje się w rubrykę., wiec żadnych problemów nie ma. Ake jaby wołać do dziecka np. Maria Anna to juz naprawdę ktoś musi lubiec i raczej jako dorosły czlowuek bo q dzuecinstwie wszyscy - dzieci, nauczyciele pewnie i tak na Marii skoncza.
waniliowe.love
Fanka BB :)
pierwszy raz w zyciu slysze ze 2 imie ma sprawiac jakiekolwiek problemy, teraz dopiero ludzie powoli przestaja nadawac te drugie imie a tak to wczesniej paktycznie wszyscy maja oprucz paru osob i nikt nigdy problemu nie mial
Hehe A Ty masz ile?Hmm, tak czytam i sie zastanawiam... Co sądzicie o tym by dawać dziecku dwa imiona? Moim zdaniem to może być w przyszłości dla posiadacza owych dwóch imion spory problem...
reklama
Podziel się: