reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imię dla Waszego maleństwa? :)

kamilove a co ja mam powiedzieć? Juz tydzień gadałam do brzucha Liwia a on stwierdził że jednak ciulowo... I niby kobieta niezdecydowana??
Mi sie Zuzia I Hania bardzo podobaja ale oblatane niestety ...ustalcie tak ze ty nazywasz jedna córkę a on drugą ;)
a ja chyba tej Nell nie daruje. On nie gada w ogóle do brzucha po imieniu a jego niezdecydowanie mnie doprowadza do szału.

reklama
Akatsuki,

Ja przez miesiąc mówiłam ciągle Alicja i Patrycja wiec wiem co czujesz...

Mnie też to mojego teoretycznie i a może wkurza i naprawdę momentami mam wrażenie, że on robi mi na złość :(
Zuzia i Hania podobają mi się naprawdę fajne i znam siostry o tych imionach. Łobuzice jakich mało ;) ale czuje, ze to i tak kolejny chwilowy pomysł Ł i tak naprawdę to on jedno mówi, a pewnie i tak damy zupełnie inaczej :/

Tak było z Jagodą i pewnie i teraz czeka mnie to samo.

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

Akatsuki,

Miała być Zuzia, Marlena, a na końcu gdzieś koło 25tc zdecydowaliśmy, że Kornelia. Zamówiłam takiego misia na chmurce z imieniem do pokoju i juz wszyscy Koni, Koni, a jak mała się urodziła i pojechaliśmy ja rejestrować to w poczekalni usc mój do mnie mówi Kornelia do małej nie pasuje przejrzyjmy jeszcze te książkę z imionami. No i przejrzelismy i wybrałam Jagode ;) szok rodziny ogromny :D

Akatsuki,

Ja to mam ochotę powiedzieć mojemu, że może sobie kupić rybki i je nazwać jak chce, ale dla dziewczyn ja wymyślam imiona bo on kombinuje jak koń pod górę, a mnie to wkurza. No ale jest ojcem wiec tylko w myślach narazie sobie tak mówię, ale jak się w końcu nie ogarnie to mu to powiem. A co!

Ps. Ale Kornelia naprawdę nie pasowało do Jagody :D
Bo to imię z taką poważna osoba mi się kojarzy, a Gucia to taka śmieszka.

hahaha kamilove niezle z tym imieniem

ale co ja mam powiedziec,moj czubek nie chce imienia nawet wymyslic zadnego, a na moje zadne nie chce sie zgodzic, jeju chyba go zastrzele, jutro ma wolne niech siedzi i szuka , jutro juz nie daruje

reklama
dolga ja juz mam po dziurki krecenia nosem. Mój mówi że do października tyyyyle czasu ale ja nie mam zamiaru tyle czekać!! Chyba pora wprowadzić imienny terror ;) dolga ty też dawaj po swojemu. jak ma na imie pierworodny??

Do góry