reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imię dla Waszego maleństwa? :)

Alicja i Patrycja - to według mojego Ł były tylko rozważania teoretyczne i nie chciał mi się wtrącać skoro tak sobie wtedy uplanowalam. Fakt nic nie mówił ze się zgadza, ale i nie mówił że odpada.

W każdym razie już od dłuższego czasu pisałam, że imion nie mamy bo mój się zbuntowal ;)

Wioletta to moja teściowa - no więc, skoro Jagoda ma to drugie po mojej babci, Weronika drugie będzie miała po mojej babci i mamie bo obie Ewy no to nie wypadało się nie zgodzić na Wiolette.

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

reklama
Przede wszystkim to drugie imię wiec praktycznie nie ma żadnego znaczenia. Ale u nas wszyscy je mamy więc i nasze dzieci mieć będą :)

A nasza Jagoda na drugie ma Anna.

No ale jakiś postęp mamy!

Moja Weronia ma na drugie Anna :-) Weronika Anna

A Zuza ma Gabrysia - Zuzanna Gabriela :-)

Ja lubię po dwa imiona. Synkowi też dałabym dwa no ale przecież prawosławni nie dają...

reklama
Do góry