reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imię dla Waszego maleństwa? :)

Annie,

A mi tam się podobają :) ja jestem Kinga Magdalena i żyję wiec jak co to Irmina przetrwa swoje imiona. A Irmina to była najukochansza babcia Ł wiec to on zapewne zdecyduje. Mi wszystko jedno moje typy i tak odpadły bo chłop się nie zgodził kategorycznie :)

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

reklama
Annie,

Ta Ewa lepiej pasuje do tej Wiktorii.

Trudno zdaje sobie sprawę, że Wioletta nigdzie nie pasuje, ale wszystko jest do przyzwyczajenia to raz, a dwa drugie imię to i tak jest praktycznie nieużywane :)

No i być może będzie Antośka wiec jakoś to będzie. Zobaczymy co mój wyduma i przede wszystkim kiedy ;)

Mi wogole ni nie bardzo Irmina pasuje i nie bardzo Antonina, ale widzę, że znów mój na nic innego się nie zgodzi wiec daje spokój i niech już tak będzie jak jemu pasuje. Jagodę ja wybierałem wiec jakaś równowaga w przyrodzie musi widocznie być :D

Kamilove naszej córce mąż wybierał imię. Strasznie mi się nie podobało ale zgodziłam się. Fajnie było widzieć szczęście w jego oczach po porodzie jak zobaczył mała a później dowiedział się ze będzie miała na imię tak jak on chciał. Teraz juz się przyzwyczaiłam i poza antoska żadne inne imię by jej nie pasowało :-)

reklama
Mnie się chyba udało przeforsować Polę.:-D Choć teraz jak M. się zgodził to już nie jestem pewna czy chcę to imię... :angry::-)

Do góry