reklama
szczesliwa.4
Fanka BB :)
Wczoraj wypożyczylam książkę z 7000 imion z całego świata, przebrnelismy przez całą I mamy dokładnie to co mieliśmy na początku ;D nic.
7tys imion i już wszystkie przerobiłaś? Szacun :-) Ja mam dość przeglądania stron z polskimi imionami, a co dopiero z imionami z całego świata ;-)
szczesliwa.4
U nas jest to samo. Podoba mi się wiele imion, ale nie znalazłam takiego, do którego byłabym na 100% przekonana
ja uważam ze imię sie ma podobac rodzicom , nigdy nie będzie się podobac kazdemy i nie ma się co tym przejmowac,
DOKŁADNIE myślę identycznie, my mamy Bartusia i nie każdemu w rodzinie się podoba,bo jednemu kojarzy się z taki,innemu z innym itp. a mi szczerze wisi to koło pisi o! Ma się podobać nam,nam się kojarzy super o to jest najważniejsze
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
U nas jest to samo. Podoba mi się wiele imion, ale nie znalazłam takiego, do którego byłabym na 100% przekonana
a o czym myślicie??
szczesliwa.4
Lista byłaby zdyb długa jakbym miała wszystko napisać :-) Mąż teraz chce Karolinka, córka Emilia. Dałam mężowi kartkę z imionami, które występują też na islandii i u nas nie są "dziwne" to powiedział, że z tych to Emilia może być. Ja mówię "teraz?!" Zanim zaszłam w ciążę to chciałam takie imię, a on się nie zgadzał, więc się odzwyczaiłam, a on mi teraz wyskakuje, że może być. Padło też wcześniej Aleksandra, ale córka wymawia je z islandzkim akcentem, bo zna to imię z przedszkola i jest Alesandra i to mi się nie podoba. Teraz jestem na atapie przeglądania stron i zapisywania na kartce imion, które "mogą być". Może coś z tego uda się wybrać. Chciałabym żeby córka coś wybrała, ale jej się podoba wszystko co się jej zaproponuje Wczoraj na propozycję Julita zaczęła się śmiać i powiedziała, że to śmieszne, bo podobne do Jowita :-)
Lilolo
A u nas jest postęp. Wczoraj wieczorem rozmawiałam poważnie z Ł i on chce na pewno Wiktorie i drugie to Antonina lub Irmina - to ostatnie po jego babci. Ja bym chciała Julite, Julie, Alicję, Milenę, Emilie, Aurelie, Angelike, Emme ale narazie Ł się nie zgadza wiec zostaje Wiktoria puki co, a nad drugim będziemy tluc talerze chyba. Chociaż i Irmina i Tośka mi się podobają, to wolałabym by druga dziewczynka miała takie delikatne i dziewczęce imię.
Za to jest zgoda w przypadku imion drugich będzie Wiktoria drugim Ewa i Druga dziewczynka będzie Wioletta.
A nasza Jagoda na drugie ma Anna.
No ale jakiś postęp mamy!
Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka
Za to jest zgoda w przypadku imion drugich będzie Wiktoria drugim Ewa i Druga dziewczynka będzie Wioletta.
A nasza Jagoda na drugie ma Anna.
No ale jakiś postęp mamy!
Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka
reklama
Podziel się: