reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie imię dla dziecka ?

Carri to ja bym wybrała Magde bo bardziej mi sie podoba;)

catelin oj dawno imienia Cyprian nie słyszałam...tez bardzo ładne jest:)

Malta mi sie podoba z Waszych typów Błażej:)

Martusia może Matylda lub Milenka jak Martynka może nieprzejść;)

reklama
Milenka mi się podoba i jeszcze Marlenka.Jak nie przejdzie to nie wiem...ale i tak mam wrażenie ze będzie Marcinek:)
Ja będę zgłaszala dziecko więc to ostatnie słowo należeć będzie do mnie:)hihihi
No świnką to nie będę tak jak znajomy-Zonce jegosię nie podobało jakie imie wybrał i się sprzeczali,ona chciała inne,on poszedł zarejestrował tak jak mu się podobało,Ona biedna była wkurzona ...ale po 10 latach przywykła.

Cześć :) a u mnie jest tak jak wybieram dla chłopca a M dla dziewczynki chłopczyk będzie Alex a dziewczynka Eliza :) ale na ostatnim USG wyszło że będzie chłopczyk :))

u mnie chyba będzie Maciej miał być Mikołaj ale jakoś nie do końca nam pasi. Zastanawiamy się też na Bartkiem, Bartłomiejem, Bartoszem :)

Maciej, ach - sentyment mam do pewnego macieja ;) A tak serio to straszni indywidualiści - a znam aż czterech i co jeden to większy świrus. He..

fajne imiona macie wybrane:)
u nas śmiesznie, bo jeszcze nawet zanim zaczęliśmy się starać, były żarty jakie imię będzie najtrudniejsze do wymówienia i pasować do nazwiska i wyszedł nam Szczepan, w nazwisku też jest "szcz", a zaznaczyć muszę że mieszkamy w uk. Mojemu mężowi się to strasznie spodobało i jak wyszło, że jestem w ciąży to zaczął tak do brzucha mówić, początkowo starałam się z tym walczyć ale wszyscy się "zarazili" łącznie ze mną. Oczywiście na pierwsze to nie wchodzi w grę ale chyba nic już nie da się zrobić i będziesz Aleksander Szczepan...no chyba, że będzie dziewuszka:D dowiemy się mam nadzieję, przy najbliższym usg

a u nas miał być grześ z wielu powodów od początku było mówione że jak chłopak to grzegorz będzie !!! no a teraz się okazuje że będzie chyba natalia czemu takie imię? jedyno z trzech na które zgodził się moj mąż i chyba ze względu na piosenkę ryszarda rynkowskiego "Natali"! fajne imiona to : luiza, lena, eliza, klaudia

reklama
Do góry