reklama
martusia 29 ja też Marta Anna no u nas będzie Julian Klaudiusz (drugie po tatusiu) chyba... tzn. to, że Julek to już pewne, a drugie to jeszcze nie wiemy, no chyba, że jednak okaże się, że to dziewczynka (jeszcze mam nadzieję hihi to będzie Maria, ale tu nie mam zielonego pojęcia jakie drugie.
martusia29
Fanka BB :)
malutk_a zasmusiłaś mnie trochę ze julek pełnomi sie tak podoba .ale jak pełno to nie wiem?chciałabym takie jakoś mniej wystepujące bo jak chodziłam do przedszkola to było nas w jednej grupie az 6 Mart
Takze jak juz wczesniej pisalam poszukam czegoś na m.z synkiem to od razu wiedzielismy ze jak chłopak to michał a jak dz to kinga.
Sugerują nam znajomi ze jak michał juz jest to moze michalina.bo męskie raczej się nie zmieni-pewno marcin:-)
Takze jak juz wczesniej pisalam poszukam czegoś na m.z synkiem to od razu wiedzielismy ze jak chłopak to michał a jak dz to kinga.
Sugerują nam znajomi ze jak michał juz jest to moze michalina.bo męskie raczej się nie zmieni-pewno marcin:-)
Dominika81
damqelle - Agnieszka tez mi się podoba, ale już w bliskiej rodzinie mamy jedną więc raczej odpada. Tak samo Marek mi się podoba i Piotr, ale Marków mamy 2-óch w rodzinie, a Piotr za nic nie pasuje do nazwiska.....
malutk_a zasmusiłaś mnie trochę ze julek pełnomi sie tak podoba .ale jak pełno to nie wiem?chciałabym takie jakoś mniej wystepujące bo jak chodziłam do przedszkola to było nas w jednej grupie az 6 Mart
A może Martynka? Moja chrześnica jest Martynka - przesłodkie dziecko
Na osiedlu mamy też Marcelinę i Michalinę ale te mi się już nie podobają.
Malta
Mama Wiktorka I Tomka
Cześć Mamuśki.
U mnie usg wykazało kolejnego synusia więc imiona dla dziewusi juz nie aktualne. Z męskich imion stawiam na BŁAŻEJA WIKTORA lub KAROLA. Wydaja mi sie takie dostojne ale i dla malucha ładne :-)
U mnie usg wykazało kolejnego synusia więc imiona dla dziewusi juz nie aktualne. Z męskich imion stawiam na BŁAŻEJA WIKTORA lub KAROLA. Wydaja mi sie takie dostojne ale i dla malucha ładne :-)
szarcia
06.2009/01.2011
ja mam brata Karol, super chłopak. Wiktorkiem miał byc Piotruś, ale ustalilismy, że jak będzie chłopak to mąż wybiera imię a jak dziewczynka to ja. Chcialam Rozalię, ale nikomu sie to imię nie podobało, teraz tez wybrzydzaja, ale ustanie chyba na Nadii, Nince albo Elizie
martusia29
Damqelle-dla mnie fajne,ale mąż martynki nie przetrawiNo ale jeszcze tyle czasu można popracować nad urabianiemjesli będzie panienka
reklama
Podziel się: