reklama
oli-oli
Fanka BB :)
Z tego co wiem jedyny minus Mutsy Igo jest taki, że gondolka jest dosyć mała. Koleżanka ma i ona jest zadowolona ale jej córeczka urodziła się maleńka. Mówiła, ze przy wiekszym dziecku moze byc problem. Ważna jest tez pora roku.My sie zdecydowalismy na Mutsy Igo 2w1 jestem zakochana w nich! Bardzo podobaja mi sie jeszcze wozki firmy bugaboo buffalo , ale jednak tutaj cena lekko przegieta hihi
Ps. Moze ktoras z Was ma tez Mutsy Igo , chcialabym sie dowiedziec opini
ja zastanawiam sie nad wózkiem anex cross. Czy jakaś mama ma i poleca?
słyszałam że był jakiś problem z ramą w crossie, wymieniali wszystkie, Była informacja na stronie anexa. Sama wybrałam SPORTa i teraz żałuję. Myślę, że wózki są troche przereklamowane. A cena wcale nie jest niska. Znajoma ma bebetto za dużo niższą cenę i sprawuje się o wiele lepiej.
a ja już od ponad roku używam anexa sport i jestem bardzo zadowolna, sprawdził mi się na wakacjach i w górach i nad morzem, i pewnie jeszcze przejedzimy zimę bo dobrze radzi sobie ze śniegiem, ale pewnie ile mam tyle opinii, wózek należy wybrać pod siebie
a ja już od ponad roku używam anexa sport i jestem bardzo zadowolna, sprawdził mi się na wakacjach i w górach i nad morzem, i pewnie jeszcze przejedzimy zimę bo dobrze radzi sobie ze śniegiem, ale pewnie ile mam tyle opinii, wózek należy wybrać pod siebie
Zazdroszcze Może ja trafiłam na jakąś gorszą partie. Bardzo nie chciałabym go skreślać bo zakochana w nim byłam od samego początku w sklepie niestety koła wibrują, wnętrze gondoli całe wyblaknięte, już nie wspomne, że ostatnio zaczął skrzypieć jak 20 letni grat oliwiony, dokręcany, przeglądany i nic. Szkoda bo wózek jest naprawdę ładny i lekko się prowadzi.
reklama
Podziel się: