reklama
oli-oli
Fanka BB :)
Z tego co wiem jedyny minus Mutsy Igo jest taki, że gondolka jest dosyć mała. Koleżanka ma i ona jest zadowolona ale jej córeczka urodziła się maleńka. Mówiła, ze przy wiekszym dziecku moze byc problem. Ważna jest tez pora roku.My sie zdecydowalismy na Mutsy Igo 2w1jestem zakochana w nich! Bardzo podobaja mi sie jeszcze wozki firmy bugaboo buffalo , ale jednak tutaj cena lekko przegieta hihi
Ps. Moze ktoras z Was ma tez Mutsy Igo , chcialabym sie dowiedziec opini![]()
ja zastanawiam sie nad wózkiem anex cross. Czy jakaś mama ma i poleca?
słyszałam że był jakiś problem z ramą w crossie, wymieniali wszystkie, Była informacja na stronie anexa. Sama wybrałam SPORTa i teraz żałuję. Myślę, że wózki są troche przereklamowane. A cena wcale nie jest niska. Znajoma ma bebetto za dużo niższą cenę i sprawuje się o wiele lepiej.
a ja już od ponad roku używam anexa sport i jestem bardzo zadowolna, sprawdził mi się na wakacjach i w górach i nad morzem, i pewnie jeszcze przejedzimy zimę bo dobrze radzi sobie ze śniegiem, ale pewnie ile mam tyle opinii, wózek należy wybrać pod siebie
a ja już od ponad roku używam anexa sport i jestem bardzo zadowolna, sprawdził mi się na wakacjach i w górach i nad morzem, i pewnie jeszcze przejedzimy zimę bo dobrze radzi sobie ze śniegiem, ale pewnie ile mam tyle opinii, wózek należy wybrać pod siebie
Zazdroszcze
reklama
Podziel się: