reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

jestem nowa,ale pozwole sie wypowiedziec rowniez ;) nie czytalam dokladnie wszystkiego, wiem tylko tyle, ze chodzi o wozek :p ja pierwszy kupilam 3w1 z adbor vivaro czy cos takiego...masakra, ciezki jak cholera...nie dalam rady, jak moj Filip skonczyl rok postanowilam zaszalec i wydac pieniadze raz a porzadnie....kupilam spacerowke rowniez x-landera, ale xa przy wadze Filipa bylaby za ciezka wiec zdecydowalam sie na x-run...szok!!! wozek jak dla mnie idealny, leciutki, zwrotny, duze pompowane kola, Filip ma prawie 2 lata i po roku moja opinia o nim sie nie zmienila. teraz czekam na druga dzidzie i z pewnoscia dokupie gondole i dalej bede korzystac z tego wlasnie wozka...polecam jesli ktoras z Pan chce wozek lekki przede wszystkim. chyba jedyny minus to brak koszyka na zakupy, jest tylko maly plecak pod wozkiem i na oparciu siedziska siatka na zakupy...balam sie tego,ale do tej pory bez problemu srednie zakupy sie w niego mieszcza ;) jeszcze raz szczerze polecam. a jeszcze przede wszystkim jest strasznie latwy do zlozenia, kola odpinaja sie ekspresowo...no takiego wozka szukalam az znalazlam :)

reklama
witam serdecznie, ostatnio zaczęliśmy przymierzać się do zakupu spacerówki i odkryłam parę modeli ale niestety dostępne w UK. Może któraś z was jest w stanie powiedzieć mi coś o tych wózeczkach, może słyszałyście jakieś opinie? Była bym bardzo wdzięczna:-)no i sugestie wszystkich mam co do tych wózków też będą cenne:-)

Cosatto Swift Lite Supa Dizzi Daisi|BabyCity.co.uk

Hauck Malibu Disney Mickey & Minnie Mouse|BabyCity.co.uk

Obaby Winnie The Pooh Buggy,Change Bag & Footmuff-Grey|BabyCity.co.uk

Hauck Pooh Doodle Brown Turbo

Hauck Malibu Disney Mickey & Minnie Mouse|BabyCity.co.uk podobają mi się tego typu wózki, ale podnóżek nie starczy w nim na długo. Dziecku 2 letniemu nogi będą zwisać. Więc na dłuższą metę raczej odradzam

A my ostatnio tak na spontanie zamówiliśmy Graco Mirage Plus Solo opinie użytkowników - Cokupic.pl mam nadzieję, że dziś go dostaniemy. Czytałam opinnie w sieci i były ok. Zobaczymy jak u nas się sprawdzi. MArtwię, się co do koloru, bo w lecie może być Wiktorkowi gorąco w wózku, bo wiadomo czarny się szybko nagrzewa od słońca...

Wózek już stoi złożony. Powiem tak jest leciutki myślę, że nie będę miała problemu nawet z większym Wiktorkiem wnosić go po schodach... Torba na zakupy jest dość duża jak na spacerówkę, niestety wygląda na dość delikatną, więc ciężkich zakupów nie da rady wozić... I niestety 2 poziomowe oparcie. Funkcja składania go za pomocą przycisku umieszczonego na rączce jest rewelacyjna. Trzymając malucha na rękach można złożyć ten wózek. Bardzo fajna sprawa. Ale myślę, że wózeczek powinien być ok, bo itak maluch niedługo będzie chodził więc na wiosennych spacerach będę prowadzić pewnie pusty wózek, a Wiktor będzie dreptał obok, więc myślę, że damy radę.

A tak na marginesie to jestem bardzo zła na siebie, że kupiliśmy wcześniej wózek 3w1 Baby merc Q7, bardzo mi się on podoba, jest w nim dużo miejsca dla dziecka, ale niestey to też wiąże się z tym, że wózek jest duży. Żeby zmieścić go do bagażnika samochodu trzeba się pomęczyć. A do tego składanie go trwa dość długo. I jest ciężki jak dla mnie, ja jestem dość niska i drobna, więc wniesienie go na parter te kilka schodków jest dla mnie mordęgą... :-D No i niestety wózek już będziemy musieli sprzedać, i na pewno mało za niego dostaniemy :-(Na przyszłość nigdy nie kupię i nie polecę wózka 3w1...

Ostatnia edycja:
A czy któraś z Was ma wózek bebetto model solaris ?
Zaczęłam poważnie zastanawiać się nad zakupem i zbieram informacje ;)

mam wózek bebetoo ale nie solaris tylko fabio. też myślałam wcześniej nad solarisem, ale ten ma skrętne koła, a w sumie po przemyśleniu wszytskich za i przeciw nie chciałam takich. a co do fabio to spisuje się bardzo dobrze.

Mi się wydaje, że skrętne koła wręcz ułatwiają prowadzenie wózka, a nie utrudniają ;)
Poza tym w solarisie możesz oczywiście zablokować koła jeśli, że tak powiem teren akurat tego wymaga ;)

ja mam wózek haucka I"coo od urodzenia najpierw gondolka teraz spacerówka i jestem mega zadowolona najlepszy wozek jaki do tej pory miałam....

Hej dziewczyny, macie może pomysły na zakup lekkiej spacerówki? Posiadamy teraz 3 TEC ABC, ale spacerówka robi się trochę za ciężka, szczególnie jak potrzebujemy na wypady na zakupy lub krótki spacer. Zastanawiam się co kupić, może macie jakieś pomysły?
Jak na razie znalazłam dwa, ale kompletnie nie znam opinii na ich temat. Może macie jakieś doświadczenia.
To moje typy, na razie....
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: LIRA 3 wózek spacerowy parasolka
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: ZAPP 2012 wózek spacerowy - najmniejszy na świecie!

reklama
ZUZA my mamy Graco mirage i jest naprawdę lekki, z małym i z zakupami wniosłam sama do domu. Ma funkcję szybkiego składania, tzn przycisk do składania jest na rączce, więc można go złożyć trzymając malucha na rękach. Ale niestety nie składa się w parasolkę, koła są plastikowe, ale po śniegu dość dobrze się prowadzi. Cena jest ok. Więc mogę polecić.
A co do spacerówek 3kołowych to jakieś takie nie za bardzo mi się wydają, znaczy podobają mi się akurat podobne do tych co wybrałaś, ale wydają mi się, że większemu dziecku było by bardzo ciasno w takim wózku. Ale nie miałam doświadczenia z takim wózkiem więc więcej nie mogę niestety pomóc.

Do góry