k4rol4
Fanka BB :)
jestem nowa,ale pozwole sie wypowiedziec rowniez nie czytalam dokladnie wszystkiego, wiem tylko tyle, ze chodzi o wozek ja pierwszy kupilam 3w1 z adbor vivaro czy cos takiego...masakra, ciezki jak cholera...nie dalam rady, jak moj Filip skonczyl rok postanowilam zaszalec i wydac pieniadze raz a porzadnie....kupilam spacerowke rowniez x-landera, ale xa przy wadze Filipa bylaby za ciezka wiec zdecydowalam sie na x-run...szok!!! wozek jak dla mnie idealny, leciutki, zwrotny, duze pompowane kola, Filip ma prawie 2 lata i po roku moja opinia o nim sie nie zmienila. teraz czekam na druga dzidzie i z pewnoscia dokupie gondole i dalej bede korzystac z tego wlasnie wozka...polecam jesli ktoras z Pan chce wozek lekki przede wszystkim. chyba jedyny minus to brak koszyka na zakupy, jest tylko maly plecak pod wozkiem i na oparciu siedziska siatka na zakupy...balam sie tego,ale do tej pory bez problemu srednie zakupy sie w niego mieszcza jeszcze raz szczerze polecam. a jeszcze przede wszystkim jest strasznie latwy do zlozenia, kola odpinaja sie ekspresowo...no takiego wozka szukalam az znalazlam