reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

dzieki :)

wozek wyjelismy z pudel,poskladalismy wszystko,zeby zobaczyc czy nic nie brakuje, teraz fotelik +baza do fotelika + spacerowka leza spowrotem w pudle ( fotelik zamontuje sie juz pod koniec zeby sie nie kurzyl i brudzil w aucie , no i zebysmy narazie mieli tam troche miejsca bo juz fotelik B. jezdzi z tylu ;-).
Stelaz wsunelismy narazie pod lozeczko,a gondolke na lozeczko (poscieli jeszcze nie zakladalam).
Fotek narazie nie porobilam bo mielismy malego pomocnika krecacego sie pod nogami wiec chcielismy jak najszybciej zlozyc wszystko spowrotem.

dobra,a teraz najlepsze. Pisalam wczesniej,ze facet w sklepie powiedzial nam,ze czeka az przyjda mu nowe pokrowce bo w tym co ma jest blad i zamiast bialych kropek sa jasno rozowe (na fotkach widac,ze na pokrowcu od gondoli jest 6 kropek i na pokrowcu od spacerowki 6 kropek- z czego te 2 w srodku sa szare).
No to nawet nie zwrocilam na to uwagi na stronie bo jak facet mowil,ze biale to biale.... Po rozpakowaniu pudel okazuje sie,ze facet sie pomylil i te 4 kropki sa rozowe w kazdym wozku i nie ma tam zadnego bledu............ no ,ale stwierdzilismy,ze trudno i nie bedziemy zmieniac koloru o 4 kropki, ktore sa bardzo jasne (taki jasny, pudrowy roz)i zostawiamy taki jak jest, tym bardziej,ze kropki sa tylko na tych pokrowcach a nie na calym wozku.

reklama
noooo, widzę, że fury poskładane, lśniące, po przeglądach :-) ja też dołączam do szczęśliwych posiadaczek, poskręcany X-Lander XQ 2011 Jungle wietrzy się w pokoju (ależ on śmierdział!!) :-)

Od Mili: "Kupiłam gazetę motoryzacyjna i są tam badania przeprowadzone w poszukiwaniu aut które zmieszczą wozek dziecięcy i fotelik. Jest tam kilkanaście aut i wszystkie testowane do tego. Do badań wzięli fotelik maxi cosi i wózek mutsy.
Stwierdziłam ze warto było wrzucic to na wątek o wózkach bo kiedyś parę osób myślało o zmianie auta żeby mu wózek wszedł.
I ogólnie to jest gazeta "Motor" za 1.99 z 31.01
To tak jakby kogoś to zaciekawiło:)"

hihi, nie wiedziałam Mili, że interesujesz się motoryzacją :-D jak się uprzeć to i do malucha zmieści się wózek :-p pytanie tylko, czy coś oprócz tego? Może kierowca :blink:

To ja się pochwalę, że wczoraj zamówiliśmy wózek!! ufff. ulga, że już nie muszę się nad tym wyborem tyle głowić, a wybór był naprawdę ciężki.

Oto pierwsza bryka naszej Gabi :-)

4.jpg

wredniak fajowy wózek no i ten kolor - dla mnie bomba! :) Mój ciężarowiec TAKO JUMPER X też się wietrzy po złożeniu.wozek.jpg

Wredniak, Barbra - gratuluję zakupów :-)

Ja po weekendzie będę musiała chyba zadzwonić do sklepu, w którym kupowałam wózek bo zamówienie poszło 17 grudnia a ja dalej czekam.. :dry:

reklama
Ja najpierw kupiłam Leviroo duo, na allegro. Gondola, spacerówka i fotelik z adapterami. Duże koła i fajnie się prowadził, ale po tym jak go nam ukradli ( tak, dzieci w naszym kraju też okradają- dzieci i emerytów :D ) kupiliśmy IMPLAST DRIVER i jest rewelacyjny!! Obawiałam się wózka trójkołowego- ale nawet w zimie, w wielkim śniegu spisuje się rewelacyjnie :) Polecam

Do góry