reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

reklama
Powiem Ci szczerze, ze im ciemniejszy tym lepiej...

tak mówisz? no bo mnie się właściwie podoba bardziej ten arctic
arctic.jpg a on jest właśnie jasny.. wprawdzie to wszystko można łatwo ściągać i prać no i w środku jest ciemny, więc jak dziecko poplami to nie widać tak bardzo no ale jednak jasny..

carbon
carbon.jpg też jest ładny, tylko tak mi się wydaje, że dziecko tak będzie trochę smutno w nim wyglądać... sama nie wiem, zobaczę jeszcze jak będą wyglądały te kolory w wersji XQ na żywo (te fotki są XA) ..

Ostatnia edycja:
Mi tez podobał sie ten pierwszy kolor ale szybko pobrudzi sie od deszczu czy sniegu.Ten drugi dla mnie za ciemny,nie lubie dzieci w takich ciemnych wozkach a w czarnym to juz wogole:)

A mi sie drugi podoba :)

Powiem Wam tak- Olaf byl dzieckiem wozkowym, bardzo duzo chodzilam, bardzo czesto zabieralam go na wycieczki itd...I a to jakies ciastko jadl (czekoladowe :rolleyes2:, a to jakis sok sie nam wylal... A to nagle odkrylam kawalek banana pod pupa:huh:....
Slimaki tez sie zdarzaly ;-)

i chwalilam sobie bardzo, ze jego wozek byl czarny. Nie wygladal wcale smutno. Zawsze mial kupe zabawek przy sobie plus taki otulacz na barierke, wiec tym bardziej bylo spoko.

Teraz tez szukam ciemnego, ale niekoniecznie czarnego i serio, nie kupilabym zadnego wozka z elementami bialego i to nie chodzi tylko o to czy dziecko je pobrudzi czy nie, ale chodzi o przechowywanie (Wszedzie sie kurzy w koncu....)

Popieram harsh, im ciemniejszy wózek tym mniej nerwów dla nas. mam spacerówkę, granat z seledynem i ten seledyn jest ciągle uświniony. jak nie od soczku, ciastka, to od bucików synka, od wożenia w bagażniku, śniegu, brudnej ręki:/ Nie wyobrażam sobie prac tego wszystkiego raz w tygodniu. dlatego jestem za praktycznym kolorem.

Malinus ja widziałam takie i z daszkiem i z bydka i bez niczego,to chyba zalezy jaki kupisz albo dokupuje sie osobno te rzeczy.
Przed chwila wrociłam z hurtowni i utwierdzilismy sie co do Delti emu ;),co prawda była tylko spacerowka w pieknym szaro-czarnym kolorze ale nadal twierdzimy ze jest ładny,lekki,zwrotny,ma duzy kosz na zakupy itd.

jak to jest infant carier to maja(czyli te uzywane jako nosidelko), inne zostaja w samochodzie wiec juz nie potrzebuja daszkow....

reklama
No właśnie o te pierwsze mi chodzi Scarlet, te najmniejsze, nie lej ze mnie ;)

Pytam, bo tak sie napaliliśmy na Maxi Cosi a on chyba nie ma daszka..
Maxi_Cosi_Citi_Desert.jpg
Ktoś ma jakiś MC i może coś powiedzieć o daszku??

Do góry