reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

ogólnie jestem zadowolona, cały czas mi się podoba, choć trzeba umieć nim jeździć..... czasem wysoki krawężnik daje o sobie znać...
zdjęcie jak na razie nie mam, ale postaram się coś pstryknąć:)

reklama
to czekam na foto;p
ja tez jestem zadowolona jedynie to ze godolka jest taka mala i tak strasznie sie przechyla ze maly nieraz ma nogi na zewnatrz to takie male minusiki;pale ogolnie spoko

Odświeżam wątek chyba, że załozymy nowy temat - Czy zastanawiałyscie się już nad spacerówką?

Myślę, że my kupimy w zimie bo wtedy są przeceny no i marzy mi sie Maclaren :)

ja na wiosnę też będę chciała zmieniać wózek na jakiś lekki, więc w sumie dobry pomysł z tymi zimowymi przecenami, kika :-)

Ja pamietam ze jak jeszcze byłysmy w ciazy to co niektore liczyły na wyprzedaze ale niestety w wozkach nic takiego nie było:(bo jesli jest wprowadzany nowy model to poprostu ten jest drozszy a poprzedni bez zmian.

My mamy jedo ze spacerowka i zamierzam z niej korzystac bo po naszej ''wsi'' niczym innym sie nie da jezdzic;)ale ostatnio dostalismy od znajomego lekka spacerowke graco,coprawda model sprzed ok 10lat ale przyda sie do auta,na zakupy czy na spacer po miescie jak mała juz bedzie chodzic

Ostatnia edycja:
Ja jestem zadowolona z mojej spacerówki, jest mało popularna, dopiero niedawno zaczęły pojawiać się opinie na temat V-max i wszystkie pozytywne :) przeszkadzają mi jedynie gabaryty i ciężar i trochę nierozważnie do tego podeszłam. Nie wzięłam pod uwagę, że będę miała CC i duże dziecko ;D ale wózek świetny i polecam, na każde podłoże i każdą pogodę, lekko się prowadzi 1 palcem, ładnie skręca, jest wygodny i bezpieczny dla dziecka. Stelaż mieści się do bagażnika nissana micry, a spacerówkę wożę na siedzeniu :p na allegro kupiłam też spacerówkę parasolkę baby star, ale niestety nadaje się dopiero dla siedzącego dziecka moim zdaniem, więc jeszcze nie korzystam. Wg mnie ma niewygodne oparcie, ale można podłożyć kocyk.

reklama
A ja nie wiedziałam, że są przeceny wózków :baffled: Kika, Pabella gdzie i kiedy można coś znaleźć????
hihi, ja tez nie wiedziałam, że są, ale jak kika napisała, ze na przecenach będzie kupować, to stwierdziłam, ze to niegłupi pomysł :-D
Tak czy siak, wcześniej niż na wiosnę kolejnego wózka potrzebować nie będziemy, więc jak się trafi jakaś dobra promocja to kupimy a jak nie, to poczekamy z zakupami. Na razie zbieramy kasę na fotelik samochodowy

Do góry