reklama
juliaidaro
Fanka BB :)
to czekam na foto;p
ja tez jestem zadowolona jedynie to ze godolka jest taka mala i tak strasznie sie przechyla ze maly nieraz ma nogi na zewnatrz to takie male minusiki;pale ogolnie spoko
ja tez jestem zadowolona jedynie to ze godolka jest taka mala i tak strasznie sie przechyla ze maly nieraz ma nogi na zewnatrz to takie male minusiki;pale ogolnie spoko
A co myślicie o wózkach trzykołowych z jednym dużym kołem z przodu? Lub z dwoma takimi trochę połączonymi, ale z przodu pośrodku (tak jakby było to jedno tylko). Podobają mi się te modele bardzo, ale tylko wizualnie, bo nie wiem jak to z praktyką wychodzi. Chciałabym kupić coś z tej strony: Wózki Spacerowe - tani sklep internetowy autofoteliki.pl, bo mamy tutaj z mężem zniżki.
Ja pamietam ze jak jeszcze byłysmy w ciazy to co niektore liczyły na wyprzedaze ale niestety w wozkach nic takiego nie było
bo jesli jest wprowadzany nowy model to poprostu ten jest drozszy a poprzedni bez zmian.
My mamy jedo ze spacerowka i zamierzam z niej korzystac bo po naszej ''wsi'' niczym innym sie nie da jezdzic
ale ostatnio dostalismy od znajomego lekka spacerowke graco,coprawda model sprzed ok 10lat ale przyda sie do auta,na zakupy czy na spacer po miescie jak mała juz bedzie chodzic
My mamy jedo ze spacerowka i zamierzam z niej korzystac bo po naszej ''wsi'' niczym innym sie nie da jezdzic
Ostatnia edycja:
K
koncia
Gość
Ja jestem zadowolona z mojej spacerówki, jest mało popularna, dopiero niedawno zaczęły pojawiać się opinie na temat V-max i wszystkie pozytywne
przeszkadzają mi jedynie gabaryty i ciężar i trochę nierozważnie do tego podeszłam. Nie wzięłam pod uwagę, że będę miała CC i duże dziecko ;D ale wózek świetny i polecam, na każde podłoże i każdą pogodę, lekko się prowadzi 1 palcem, ładnie skręca, jest wygodny i bezpieczny dla dziecka. Stelaż mieści się do bagażnika nissana micry, a spacerówkę wożę na siedzeniu
na allegro kupiłam też spacerówkę parasolkę baby star, ale niestety nadaje się dopiero dla siedzącego dziecka moim zdaniem, więc jeszcze nie korzystam. Wg mnie ma niewygodne oparcie, ale można podłożyć kocyk.
reklama
hihi, ja tez nie wiedziałam, że są, ale jak kika napisała, ze na przecenach będzie kupować, to stwierdziłam, ze to niegłupi pomysłA ja nie wiedziałam, że są przeceny wózkówKika, Pabella gdzie i kiedy można coś znaleźć????
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Tak czy siak, wcześniej niż na wiosnę kolejnego wózka potrzebować nie będziemy, więc jak się trafi jakaś dobra promocja to kupimy a jak nie, to poczekamy z zakupami. Na razie zbieramy kasę na fotelik samochodowy