W zimie w mieście parasolki sprawdzają się w porządku. Chodniki raczej odgarnięte, lodu mało. Nasze coneco traffic sprawdziło się super. Gorzej było w parku kiedy alejki zaśnieżone i mnóstwo lodu, ale też daliśmy radę. Jednak uważam, że jak któraś ma możliwość używania w zimie jeszcze większego wózka, to będzie wygodniej. Do naszej parasolki było dodane okrycie na nózki
reklama
papcia
Mamunia Lenuśki
Ja kupiłam dokładnię taka samą jak ma Scarletka jak mi nie przypasi to dostanie manto hehe ale wydaje mi sie że na zime to i tak duża spacerówka od wielofunkcyjnego chociażby ze względu na koła bo te małe pipcie od parasolek to tylko po odsnieżonym chodniku
Dziewczyny doświadczone w parasolkach - poradzcie proszę - jak parasolka sprawuje się jesienią i zimą??
Pytam, bo nie mam siedziska do spacerówki, a kosztuje tyle co parasolka i zastanawiam się, czy nie pozbyć się tej ciężkiej kobyły Mutsy, a zaopatrzyć się w parasolkę, tylko czy ona da radę ZIMĄ?? Jasiek będzie już dobrze siedział, więc chyba nie widzę minusów..
Moje zdanie znasz Malinko. Wg mnie parasolka wogóle jest ok u dziecka juz dobrze chodzącego, które wiecej chodzi niz w niej jeździ. A dla leniuszków i tak najlepsze są spacerówki z duzymi pompowanymi kołami bo np. 12 kg dziecka w parasolce pchać nie jest łatwo, złaszcza jesli pogoda bądź chodnik nie współpracują
Ostatnia edycja:
madzikm
Mamy lutowe'07
Moje zdanie znasz Malinko. Wg mnie parasolka wogóle jest ok u dziecka juz dobrze chodzącego, które wiecej chodzi niz w niej jeździ. A dla leniuszków i tak najlepsze są spacerówki z duzymi pompowanymi kołami bo np. 12 kg dziecka w parasolce pchać nie jest łatwo, złaszcza jesli pogoda bądź chodnik nie współpracują
dlatego ja pomyślę o takim zakupie około 2 roku życia, może ciut wcześniej
Ja kupiłam dokładnię taka samą jak ma Scarletka jak mi nie przypasi to dostanie manto hehe ale wydaje mi sie że na zime to i tak duża spacerówka od wielofunkcyjnego chociażby ze względu na koła bo te małe pipcie od parasolek to tylko po odsnieżonym chodniku
hehehe jeju już się boję
Dobra, to ja się w końcu zdecydowałam, naoglądałam się tych parasolek w sklepach u nas i jakoś dla Jaśka to za szybko na takie siedzenie, Vetka miała rację, że dziecko musi dobrze siedzieć Znalazłam więc siedzisko do tego mojego drożyznowatego wózka i w sumie za zestaw: siedzisko, torba, parasolka, folia i przykrycie na nóżki zapłacę 675zł uff Przynajmniej Jaśkowi będzie wygodnie A ja znów musze odłożyć fryzjera, bo będzie cieno z kasą hahaha
reklama
Malinko, cena całkiem przyzwoita jak na taki zestaw i na pewno bedziesz zadowolona. Potem sprzeszasz wszystko w zestawie i kupisz porządną paralonke np. MacLarena. Ja na codzień tez na 100% bede urzywać spacerówki od maxi cosi, ten mój nabytek to na razie na wakcje do samolotu i ewentualnie do samochodu bedzie a potem sie zobaczyDobra, to ja się w końcu zdecydowałam, naoglądałam się tych parasolek w sklepach u nas i jakoś dla Jaśka to za szybko na takie siedzenie, Vetka miała rację, że dziecko musi dobrze siedzieć Znalazłam więc siedzisko do tego mojego drożyznowatego wózka i w sumie za zestaw: siedzisko, torba, parasolka, folia i przykrycie na nóżki zapłacę 675zł uff Przynajmniej Jaśkowi będzie wygodnie A ja znów musze odłożyć fryzjera, bo będzie cieno z kasą hahaha
Ostatnia edycja: