reklama
Hehe Kolezanka z branzy dzieciecej mówiła mi ze na takie spacerówki typu parasolka są nizsze ceny w zimie ze wzgledu na to, że to nie sezon na takie wózki. Najwiecej ich idzie na wiosne i w lecie Pewnie zwykłe wózki nie są jakos specjalne przeceniane bo na nie jest popyt cały rok Wydaje mi sie to logiczne a zobaczymy jak okaze sie to w praniu
Pabella masz juz cos na oku dla Gaby?
Fotelik tez wydatek. My pewnie znowu kupimy Maxi cosi chociaz słyszałam ze najlepsze opinie ma Recaro.
Ehh znowu dylemat
Pabella masz juz cos na oku dla Gaby?
Fotelik tez wydatek. My pewnie znowu kupimy Maxi cosi chociaz słyszałam ze najlepsze opinie ma Recaro.
Ehh znowu dylemat
ja spacerówki juz zadnej nie kupuje tą co mama jest super lekka wiec jest ok a potem mam prawie nową parasolkę po Wikuni kolory czarnego wiec zakupy wózkowe nie wchodzą w grę
teraz fotelik trzeba kupic większy bo ten młodemu za mały
teraz fotelik trzeba kupic większy bo ten młodemu za mały
Kika, nie rozglądałam się jeszcze tak konkretnie za parasolką. Na razie wiem, które mi się podobają wizualnie, ale ponieważ to już będzie wózek na dłużej to zdecydowanie ważniejsze będą cechy użytkowe. Na pewno nie chcę zapłacić więcej niż dostaniemy za nasze Jedo, a nawet wolałabym, żeby coś zostało
A fotelik właśnie mamy Recaro na razie, ale cena tego następnego o ból głowy mnie przyprawia i chyba czegoś tańszego jednak poszukam
A fotelik właśnie mamy Recaro na razie, ale cena tego następnego o ból głowy mnie przyprawia i chyba czegoś tańszego jednak poszukam
ZUZA1979
Fanka BB :)
My mamy ABC 3TEC i przez zimę pojeździmy w spacerówce, a na wiosnę hmhm, bardzo podoba mi się ten: ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: ZAPP spacerowy - najmniejszy na świecie!
juliaidaro
zuza ja tez mam 3 TEC i chyba mamy podobne gusta bo ta parasolka te bardzo mi się podoba
a masz śpiworek do #tec??bo ja nie miałam w zestawie i szukam w necie by dokupić ale jakoś znaleźć nie mogę;/
a masz śpiworek do #tec??bo ja nie miałam w zestawie i szukam w necie by dokupić ale jakoś znaleźć nie mogę;/
juliaidaro
a widziałaś gdzieś oryginalny ??
reklama