reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

Pabella nic nie mow o foteliku samochodowym:(przeraza mnie to ile on kosztuje,moze po chrzcinach uzbieramy choc na połowe;) jedno dobre ze Gosia mała to dłuuugo pojezdzi w tym pierwszym;)

reklama
Ja nie mam samochodu to i jeden wydatek mniej bo fotelika nie muszę kupować :)

Ola wiesz różnie to może być bo teraz nasze dzieci rosną wolniej ale w pewnym momencie mogą zacząć gwałtowniej rosnąć i na odwrót :)

Hehe :) Kolezanka z branzy dzieciecej mówiła mi ze na takie spacerówki typu parasolka są nizsze ceny w zimie ze wzgledu na to, że to nie sezon na takie wózki. Najwiecej ich idzie na wiosne i w lecie :) Pewnie zwykłe wózki nie są jakos specjalne przeceniane bo na nie jest popyt cały rok :) Wydaje mi sie to logiczne a zobaczymy jak okaze sie to w praniu :)
Pabella masz juz cos na oku dla Gaby?

Fotelik tez wydatek. My pewnie znowu kupimy Maxi cosi chociaz słyszałam ze najlepsze opinie ma Recaro.
Ehh znowu dylemat :)

ja spacerówki juz zadnej nie kupuje tą co mama jest super lekka wiec jest ok a potem mam prawie nową parasolkę po Wikuni kolory czarnego wiec zakupy wózkowe nie wchodzą w grę:tak:

teraz fotelik trzeba kupic większy bo ten młodemu za mały:-p

Kika, nie rozglądałam się jeszcze tak konkretnie za parasolką. Na razie wiem, które mi się podobają wizualnie, ale ponieważ to już będzie wózek na dłużej to zdecydowanie ważniejsze będą cechy użytkowe. Na pewno nie chcę zapłacić więcej niż dostaniemy za nasze Jedo, a nawet wolałabym, żeby coś zostało :-D
A fotelik właśnie mamy Recaro na razie, ale cena tego następnego o ból głowy mnie przyprawia :baffled: i chyba czegoś tańszego jednak poszukam

zuza ja tez mam 3 TEC i chyba mamy podobne gusta bo ta parasolka te bardzo mi się podoba:)

a masz śpiworek do #tec??bo ja nie miałam w zestawie i szukam w necie by dokupić ale jakoś znaleźć nie mogę;/

ja właśnie też nie mam i zastanawiam się czy kupić oryginalny, czy poszukać zwykłego do spacerówki, choć cena ich podobna....

reklama
Do góry