reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

reklama
hej :)
My z eMem wybraliśmy taki:

col_mat_gond_r.jpgcol_mat_fot_r.jpgcol_mat_spac_r.jpg

przyjaciólka ma taki i jest zadowolona, nam też się bardzo spodobał :)

Nawiązując do tematu tego boskiego białego wózka co ostatnio tu Wam zaprezentowałam to wyobrażam sobie jak się go wozi w aucie.....chyba na dachu:):-D:-D:-D haaaaaaaaaaaaa bo nie wiem czy on się wogole składa..."a można do niego wpiąć foteliki?" hihihihi:-D:-D:-D:-D

albo dostaje sie silnik i kierownice w zestawie ;)

Wredniak, z tego co slyszalam to wozki coletto sa fajne konstrukcyjnie, ale materialy z ktorych zostaly uzyte dosc tandetne. No,ale to zawsze plus, ze mozesz sobie zobaczyc na zywo.. :)

Wiesz, ja nie sugerowalabym sie przyjaciolmi itp, bo wiele osob nie przyzna sie, ze bubel kupilo.

:) nie sugeruje sie przyjaciólką, bo tak naprawdę to ja ten wózek wybrałam, upatrzyłam sobie, jeszcze na początku samym :) dopiero potem pokazałam go przyjaciółce, które niedawno urodziła i też się jej spodobał :) byłam z emem w sklepie, oglądalismy go chyba ze wszystkich stron, jak dla mnie super :) i cenowo i pod względem wyglądu i wykonania. jeszcze mi sie spodobaŁY takie:

http://allegro.pl/3w1-espiro-vector-4-air-2010-fotel-plecak-parasol-i1300931846.html

lub

ABC DESIGN MAMBA

1316282657.jpg

lub

ESPIRO GTX

gtx_purple3w1.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry