reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

reklama
hej :)
My z eMem wybraliśmy taki:

col_mat_gond_r.jpgcol_mat_fot_r.jpgcol_mat_spac_r.jpg

przyjaciólka ma taki i jest zadowolona, nam też się bardzo spodobał :)

Nawiązując do tematu tego boskiego białego wózka co ostatnio tu Wam zaprezentowałam to wyobrażam sobie jak się go wozi w aucie.....chyba na dachu:):-D:-D:-D haaaaaaaaaaaaa bo nie wiem czy on się wogole składa..."a można do niego wpiąć foteliki?" hihihihi:-D:-D:-D:-D

albo dostaje sie silnik i kierownice w zestawie ;)

Wredniak, z tego co slyszalam to wozki coletto sa fajne konstrukcyjnie, ale materialy z ktorych zostaly uzyte dosc tandetne. No,ale to zawsze plus, ze mozesz sobie zobaczyc na zywo.. :)

Wiesz, ja nie sugerowalabym sie przyjaciolmi itp, bo wiele osob nie przyzna sie, ze bubel kupilo.

:) nie sugeruje sie przyjaciólką, bo tak naprawdę to ja ten wózek wybrałam, upatrzyłam sobie, jeszcze na początku samym :) dopiero potem pokazałam go przyjaciółce, które niedawno urodziła i też się jej spodobał :) byłam z emem w sklepie, oglądalismy go chyba ze wszystkich stron, jak dla mnie super :) i cenowo i pod względem wyglądu i wykonania. jeszcze mi sie spodobaŁY takie:

http://allegro.pl/3w1-espiro-vector-4-air-2010-fotel-plecak-parasol-i1300931846.html

lub

ABC DESIGN MAMBA

1316282657.jpg

lub

ESPIRO GTX

gtx_purple3w1.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry