reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

Ale ten wozek na pewno szybko sie sklada, wiec przed drzwiami szybko poskladasz, malego w garsc z gondola tudziez fotelikiem i jedziesz.
ale faktycznie musi byc malutka ta winda. Przeciez nie bedziesz go targac na 5 pietro

reklama
Kasiulka no to faktycznie problem :wściekła/y:, o czym oni myśleli jak projektowali tą windę, przecież na piąte piętro z dzieckiem pod pachą i wózkiem i pewnie czasem z zakupami to nie tak łatwo

A ja się wczoraj posprzeczałam z m o ten nieszczęsny wózek, bo jemu się ten mój icandy cherry po prostu nie podoba :no:, w końcu się wkurzyłam, bo to przecież ja go będę częściej używać a nie on :wściekła/y:

no cóż, nie wiem jeszcze jak opatentuje ten problem, czy właśnie składać ten wózek i rozkładać na dole czy odpinać kółko jedno żeby się zmieściło...i nie wiem o czym ludzie myśleli jak budowali te kamienice i winde!!! jak narazie w tej kamienicy mieszkają sami emeryci więc tylko ja mam ten problem :( no nic, pożyjemy zobaczymy...ale wózka nie mam zamiaru zmieniać bo mam jakąś glupią windę!

Kasiulka no to faktycznie problem :wściekła/y:, o czym oni myśleli jak projektowali tą windę, przecież na piąte piętro z dzieckiem pod pachą i wózkiem i pewnie czasem z zakupami to nie tak łatwo

A ja się wczoraj posprzeczałam z m o ten nieszczęsny wózek, bo jemu się ten mój icandy cherry po prostu nie podoba :no:, w końcu się wkurzyłam, bo to przecież ja go będę częściej używać a nie on :wściekła/y:

u nas K. mowi nie 3kolowcom. Mimo,ze ja bede chodzic z tym wozkiem nie on i to ja wiem co chce i co potrzebujemy..

Ja wczoraj przejrzałam 20 stron alegro w poszukiwaniu uzywanego wozka z naszymi ''priorytetami'' i w cenie na nasza kieszen i nic nie znalazłam co bybyło w 100% idealne a wiec tylko utwierdziłam sie znowu w delti emu,on ma tylko jedna wade-koła piankowe ale cos za cos;)
Kasiula a nie masz gdzie zostawic samego stelaza na dole? swoja droga to ile osob wchodzi do tej windy?

ola.80 - nie mam, niestety...po 1sze to nie ma miejsca, a po 2 staruchy sie czepiają o wszystko ( sorry za wyrażenie ), nawet jak wycieraczka jest krzywo, albo drzwi za mocno trzaśnięte :( dupa blada :( a do windy wchodzi na luz 2 osoby, lekki ścisk 3, a 4 max ścisk często nei da rady pojechać :)

Kasiula widzisz tak juz jest ze starymi sasiadami;) winda to faktycznie mikrusia,to chyba w starej kamienicy taka recznie zamykana na podwojne drzwi i z krata?

reklama
taaaak...kamienica jest przedwojenna, tragedia, odnowili kilka rzeczy ale na winde nie starczyło, od kiedy pamiętam ( bo babcia tam kiedyś mieszkała) była taka malutka winda, i rzeczywiście, jest podwójna, zamykana ręcznie, ale nie z kratą tylko jakieś podwójne drzwi, porażka jednym słowem :)

Do góry