reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
przede wszystkim zastanow sie co chcesz by mial wozek i jakie mial funkcje:) bo nie tylko wyglad jest wazny ale tez funkcjonalnosc:):):)

Ewe moim zdaniem wozek powinien miec regulowane zawieszenie:) My sami kiedys chcielismy Tako Voyagera ale nie jest taki tani za takie funkcje!uwazam ze placi sie za wyglad bo jest naprawde ladniusi:)

Jej,ale mam mętlik w głowie z tymi wózkami, widziałam dziś Mikrusa Alu Sprint, ale odpada, nie podoba mi sie wykończenie. Faktycznie superowy jest Mutsy, tylko martwią mnie te wszystkie negatywne opinie o tym wózku...

A gdzie czytalas lub slyszalas takie opinie? bo ja znowu slyszalam same dobre:) hihi z tego wszystkiego najlepszy chyba Implast bo onjest wychwalany i nie dorgi az tak:)

Oglądałam sobie wózeczki i chcemy Tako City Voyager - z super amortyzatorami. Cena ok 915 zł
Dokładnie podoba nam się ten:
tako_city_voyager_kolory.htm

kolor 17

reklama
Do góry