reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
Też musze pomyśleć o jakimś krzesełku, leżaczek dostaliśmy w spadku taki szajsowaty i już z niego wyrasta. Jedna muszę poszukać czegoś dużo tańszego ::)

tu jest taki sam za tyle ! jej strasznie duzo!!!!
http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=48&products_id=4172

i bylam na innych stronkach zobaczyc i wszedzie ceny powyzej 300 zl!!! powariowali! na tej aukcji co ja chce kupic to jest za 216 i kupilo je wtedy 30 osob prawie!!
i wiesz ja robilam tak ze odkadam jak sa jakies wolne pieniadze az sie uzbiera...nams ie niestety tak nie przelewa...

no faktycznie:):)
a widzialas jaka jest przebitka tego co ja chce...szok.Ale jeszcze dzis z mezusiem poogladamy i zobacze co on sadzi:)

zajefaje krzeselko,
Tak się napaliłam że kupimy krzesełko, że aż byłam we wszytkich sklepach pooglądać w realu. U nas same szajsowate i faktycznie drogie jak diabli

duzo ich jest jeszcze na alegro! moj jak wroci to bedziemy ogladac!wiesz ja nie kupowalam lezaczka bo mam male ieszkanko -salon z kuchnia, lazienke i sypialnie duza.wolalam sie wstrzymac i kupic dopiero krzeselko.tylko trzeba patrzec na to by bylo od 4 miesiaca!

reklama
juz niedługo chciałabym Mańke od czasu do czasu wozić w lekkim wózku, mamy przywieziony z Australii Urban Montain, jest to naprawde rewelacyjny wózek ale jest dość spory. Ma gumowe koła etc. Moje mieszkanie jest na III pietrze bez windy...wiec wiadomo co...planuje w najblizszym czasie kupic wózek lekki i dobrze skłdający się. Myślałam o Graco City Sport Cocoon http://sklep.petit.pl/go/_info/?id=981. Maci jakies pomysły jaki jeszcze mogłabym wziąć pod uwagę??
Podoba mi sie jeszcze taki wózek: http://www.stokke.com/ ale chwilowo jest po za moimi mozliwościami finansowymi :-(, taki wózek ma moja sąsiadka i wiem że rewelacyjnie sie z nim wchodzi po schodach...

Do góry