reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

głuszek ta pierwsza to totalnie odradzam, ja ja mam i moim zdaniem to totalne nieporozumienie
ostatnia tez nie najlepsza polecam tA druga tini lov

co do lezaczka to tak na super płasko sie nie rozkłada ale jest fajniutki ale za krótko go mamy aby coS wiecej powiedziec.

kate75 mata fajna, moja sie na złozonej miesci nie wiem jak Viking, ale radziła bym tansz bo ta miała byc niby grubsza ale Qpa nie jest.
ale trzeba przyzna małA zainteresowała i mała na jej korzySc zrezygnowała ze snu na pół godzinki ale i tak poszła w kime.

reklama
Ja też mam tą karuzelę fisher price i mam podobne doświadczenia jak Gosiek - przeszkadza w wyjmowaniu małej z łóżeczka i baterie się szybko rozładowują. Na dodatek są tak schowane, że żeby je wymienić trzeba ściągać całą karuzelę. Mąż kombinuje żeby dorobić zasiilacz :) Pozytywne to to, że ma fajne światełko i 5 muzyczek, no i tego pilota.

no wlasnie to ze przeszkadza w wyjmowaniu dziecka i te baterie ukryte tak ze trzeba zdejmowac karuzele i rozkrecac ja to sa wady. zaleta jest to ze moj maly sie uspokaja na dzwiek tych muzyczek.

Kate jak ja bym kupowała to wzięła bym tą za 56 ale poniewaz mąz miał widzi misie to se kupił drogą Qpe ;D
bo mógł zaoszczędzic 150zł. teraz tez żałuje ;D ;D

reklama
Do góry