reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
Głuszek ale super wózek (powiedz czy drogi był please)
A ten łuk to też świetna rzecz i chyba w nim ślimak gra przy poruszeniu?Podobny kupiłam na prezent dla ciężarnej córki naszej koleżanki z pracy supcio :laugh:

ręcznika do tekj pory nie mam pieluchy są a teraz szukm bo doradzili ze zamiast pioktaniny pod którą nie wiele widac co sie dzieje kupic gaziki nasączone juz spirytusem 70%słyszałyscie o tym/

Wózek był drogi niestety (ale kupiła do babcia - czyli moja mama - zresztą pisałam wczesnije całą historię) - za wszytskie czesci czli:
stelaż
spacerówka
gondola
pokrowiec na nóżki do spacerówki i gondoli
fotelik z daszkiem i pokrowcem
parasolka
torba

kosztował 2300 :( (ale i tak sie opłacało bo normalnie wszytskie te czesci wychodza 3000 - czyli był okolo 25 % tańszy (bo z wystawy)
Wiesz Heksa bardzo lekki to on nie jest (około 14 kg waży stelaz + gondola) - ale jeśli chodzi o takie wózki 3 w 1 to jest to jeden z lżejszych wóeczków (dodatkowo wagę mu ujuje to że ma piankowe koła a nie pompowane). Oczywiście wózki typu Graco De Lux są dużo lżejesze - około 9 kg (5 kg różnicy to dużo - ale ja chciałam koniecznie gondolę. mazyłam o bebecar Tracer - ale on wazy 18 kg więc odbpada (mieszkam na 1 piętrze bez windy :()

kup sobie z 10 sztuk - do przemywania pępka LEKO jest lepsze. jak mi pielęgniarka robiła zastrzyki z kaprogestu (te ostatnio) - to też używała LEKO - i mówiła w szpitalu tylko tego używają - na szkole rodzenia też nam to polecali :) To nie jest drogie.

No to sporo - ale jak nie masz schodów to nie masz sie co martwić.
Ja w najgorszym wypadku mogę jeszcze wpięć fotelik w stelaż - jakbym musiał gdzieś szybko z małą na krotko wyskoczyć. A tak jeśli chodzi o spacery to myślę ze będe zność wózek na raty - najpierw stelaż (8kg) a potem gondolę z Marysią

reklama
Do góry