reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

Wiśnia świetny ten wózeczek,niestety nie na moją kieszeń.:tak:Jedyne ,co,to nie ma zbyt płytkiej budki?

ja też bym go nie kupiła gdybym miała sama sponsorować ;-)
połowę kasy Pyś uzbierał na roczek a resztę dopłaciła babcia (moja mama)

a co do budki:

z wyciągniętą osłoną przeciwsłoneczną
techno_xlr_coffee_brown_1.jpg

i z rozpiętym zamkiem do powiększenia budki
techno_xlr_coffee_brown_2.jpg

jedna rzecz mnie tylko wkurzyła - już zawiozłam do reklamacji śpiworek na nóżki - zamek się zacinał, 2 ząbki były wykrzywione... ja to zawsze mam takie szczęście :wściekła/y:

reklama
Ja zmieniłam ostatnio wózik na PEG PEREGO PLIKO P3. Kupiłam jako używany, ale w idealnym stanie, jeszcze na gwarancji a dużo taniej niz nowy. I jestem bardzo zadowolona. Spisuje sie rewelacyjnie jak na parasolke.:-)

Dlaczego Joanna :confused: wszystko zależy od tego jaki masz wózek. Ja niedawno sprzedałam swojego Jaguara Hauck Traxxa, a ważył 17,5 kg. Nie wszyscy mogą mieć lekką parasolkę z małymi kółkami, bo mają np. nierówny teren przed domem, wtedy tylko pozostaje im ciężki wózek na dużych pompowanych kołach.
Ja swój wystawiłam na Allegro i sprzedałam go za całkiem dobre pieniądze - dostałam za niego 450 zł, a rok wcześniej kosztował mnie 621 zł. Także spróbuj go wystawić na Allegro :tak:

Jak dla mnie Joanna to ten wybrany przez Ciebie wózek nadaje się chyba jako drugi wózek, a nie jako jedyny, bo dziecko w nim nie pośpi, dwustopniowa regulacja nie nadaje się do spania, druga pozycja jest tylko lekko odchylona do tyłu, nawet nie jest to pozycja półleżąca. Poza tym nie miałabym sumienia, żeby śpiącemu dziecku tak zwisały nogi... No chyba, że mała Ci nie śpi na spacerach.

reklama
Jak dla mnie Joanna to ten wybrany przez Ciebie wózek nadaje się chyba jako drugi wózek, a nie jako jedyny, bo dziecko w nim nie pośpi, dwustopniowa regulacja nie nadaje się do spania, druga pozycja jest tylko lekko odchylona do tyłu, nawet nie jest to pozycja półleżąca. Poza tym nie miałabym sumienia, żeby śpiącemu dziecku tak zwisały nogi... No chyba, że mała Ci nie śpi na spacerach.
Teraz ma m wózek firmy Adbor i mam go szczerze dośc Może wszystko to jest spowodowane tym ,ze nie mogę dzwigać a ten drugi o chciałabym mięć tak na szybki spacer i małe zakupy .A cena też jest dla mnie ważna i już nawet mysłałam zeby wogóle zrezygnować z drugiego wózka i pomęczyć sie jakieś 2 lata Starsze dzieci jak już zaczęły chodzić to nie chciały jeżdzic w wózku i na spacery zabierałam taką najprostszą parasolkę i siadały dopiero jak się zmęczyły niestety już sie popsuła Koleżanki nie maja takich lekkich wózków Zresztą nie mogę przewidzieć czy Gabi będzie chciała jeżdzić wózkiem czy chodzić na własnych nogach A zajrzałam na allegro z ciekawości :tak: Wierz mi Kasiad niezbyt miłe uczucie po spacerze z dzieckiem i wózkiem czuć "ciągnięcie "w dole brzucha:no: ból krzyża .Spacer powinien być przyjemnością ;-)

Do góry