reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

reklama
Mysia, zajrzyj do instrukcji czy mozesz smarowac koło. U mnie w jednym wółzku był zakaz-smar działa jak lepik na piasek co prowadzi do zepsucia-po smarowaniu nie uwzgledniaja gwarancji.

o rany :szok::szok::szok: a jak nie będzie można to oszaleje, bo tak skrzypi, że nowy kupie...muszę sprawdzić...

kupiłam :tak:

mój wymarzony, póki co jeździmy po domu bo Pyś chory ale mała zachwycona hehe

techno_xlr_coffee_brown_powder_pink.jpg

Wiśnia świetny ten wózeczek,niestety nie na moją kieszeń.:tak:Jedyne ,co,to nie ma zbyt płytkiej budki?

Wiśnia cuuudo! Wiele dobrego słyszałam o tych wózkach, naprawdę świetny zakup, sama miałam na niego ogromną ochotę :tak:

reklama
Wiśnia, wózeczek z wyższej półki :tak: Bardzo mi się podobają Maclareny :tak:
Co do budki, to mam też taką w swoim Mutsy, Rozalka, i spełnia swoją rolę przeciwsłoneczną, a na deszcz zakłada się i tak na wózek folię przeciwdeszczową.

Do góry