reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

a ja jestem taka wkurzona na maxa :angry::angry::angry::angry::angry: dzis zdjelam spiworek no i wsadzilam szymka do naszej spacerówki na pompowanych kołach wszystko fajnie ustawilam siedzenie na prosto i ok i co SZymek z niej zjeżdza tak nisko że prawie wisi. fakt mial ubrany sliski kombinezon( jak go nosze na rekach i mam ubrany moj plaszcz jak kurtka puchowa- to tez mi zjeżdza i musze mocno go trzymac) no ale tu i pasy nic nie pomogł bo mu miedzy nogi tak sie wciskały i glupio to wygladalo i mu sie nie podobało.:angry::angry::angry::angry: oby to tylko wina ubrania a nie materialu bo nie wiem co na to poradzic
dobrze ze mamy spacerowke parasolke no ale ja wole ten na duzych kolach.

jeny nie moge tego przebolec :angry::angry::angry::angry:jeszcze troche to kupie nowa spacerowe ale czy teraz to ma sens:baffled:

reklama
a ja jestem taka wkurzona na maxa :angry::angry::angry::angry::angry: dzis zdjelam spiworek no i wsadzilam szymka do naszej spacerówki na pompowanych kołach wszystko fajnie ustawilam siedzenie na prosto i ok i co SZymek z niej zjeżdza tak nisko że prawie wisi. fakt mial ubrany sliski kombinezon( jak go nosze na rekach i mam ubrany moj plaszcz jak kurtka puchowa- to tez mi zjeżdza i musze mocno go trzymac) no ale tu i pasy nic nie pomogł bo mu miedzy nogi tak sie wciskały i glupio to wygladalo i mu sie nie podobało.:angry::angry::angry::angry: oby to tylko wina ubrania a nie materialu bo nie wiem co na to poradzic
dobrze ze mamy spacerowke parasolke no ale ja wole ten na duzych kolach.

jeny nie moge tego przebolec :angry::angry::angry::angry:jeszcze troche to kupie nowa spacerowe ale czy teraz to ma sens:baffled:
Jeszcze to ma sens zeby kupic nowy jak ten ma minusy:tak:
Sugerujesz cos :confused::-D:-D:-D:-D ale wiesz co za duzo to nie zdrowo:-D:-D:-D:-D:-D

wózek pierwsza klasa :tak:

a ja się zapomniałam pochwalić :zawstydzona/y:i od miesiąca mamy taki wózio
WÓZEK DZIECIĘCY / BABY DESIGN / TRAVEL KURIER (320988881) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo fajowy wózek.Chyba porównywalny do naszego.Ładny kolorek.
Rozalka,nareszcie:-D.Z wygladu bardzo,bardzo mi sie podoba.Mam tylko watpliwosci co do raczek...wygodnie sie prowadzi?
Nawet nie pomyślałam o tych rączkach,bo prowadzi mi sie bardzo dobrze.Dziś nawet moja mama troche nim jeżdziła i też była zadowolona.

irtasia ty wiesz ;-):no: nie lubie ciebie wiec mnie nie zaczepiaj bo po łapach dostaniesz :tak::tak::tak:
no mam nadzieje ze to wina kombinezonu bo ten co mam teraz wozek naprawde lubie prowadzic
jutro znow proba

reklama
Mysia, zajrzyj do instrukcji czy mozesz smarowac koło. U mnie w jednym wółzku był zakaz-smar działa jak lepik na piasek co prowadzi do zepsucia-po smarowaniu nie uwzgledniaja gwarancji.

Do góry