reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

no ciekawe kiedy my wyjdziemy na spacer w piatek wizyta u pani doktor i powie co z tymi pluckami i pewnie go owine jeszcze w ten spiworek tak na wszelki wypadek bo juz sama nie wiem co lepiej:baffled:

reklama
Pytanie do dziewczyn z Trojmiasta i okolic:
Gdzie jest (oprocz Akpolu we Wrzeszczu) jakas hurtownia z wozkami? Albo z innej beczki: Czy wiecie gdzie mozna kupic wozki Zoopera ? Plisss

Karolina na Miszewskiego we wrzeszczu był kiedys sklep z wózkami nie wiem czy jeszcze jest ale same wózeczki a tak to jedynie Mama i ja na grunwaldzkiej lub Gdynia no i jeszcze jakis duzy sklep w ETC na zaspie jest ale tam nie byłam jeszcze choć już dwa razy mnie z mamy i ja tam odsyłali że też duży wybór artykułów dziecięcych ale ja zabawek szukałam.

Pytanie do dziewczyn z Trojmiasta i okolic:
Gdzie jest (oprocz Akpolu we Wrzeszczu) jakas hurtownia z wozkami? Albo z innej beczki: Czy wiecie gdzie mozna kupic wozki Zoopera ? Plisss
na grunwaldzkiej jest jeszcze Mama i ja na przeciwko media mark:tak:
a co to spiworka to ja tez jeszcze go uzywam :tak:

reklama
Do góry