reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Znalazłam jeszcze taki wózek,co o nim myślicie?
Wózek spacerowy Titanium Baby "Buggy" (316329825) - Aukcje internetowe Allegro
AmnezjaDiewczyny,a co myślicie o tym wózku.Parametry podobne jak Bebe confort Optic.Kolorki są fajne.I mała waga.
Wózek spacerowy Titanium Baby "Buggy" (316329825) - Aukcje internetowe Allegro
Za dużo ich juz ogladałam.Koniec i basta.
Napiszę jak juz coś kupie.
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
A ja jeszcze ze spiworkiem chyba go juz sciagnemy też bez śpiworka już od jakiegos czasu jeździmy a osłonke i koc momentalnie mi Emilka skopuje jak szalona
agusia9915
Matka wariatka
ja też(podszyty polarem)A ja jeszcze ze spiworkiem
nie ładnie tak przegrzewać dziecko ;-);-);-)
sproboj wyjsc u nas jak tak pizdzi na 2 godziny na dwor i siedz w wozku bez spiworka(pewnie nie zmarzniesz)
irtasia27
nowlasnie;-)ja też(podszyty polarem)
sproboj wyjsc u nas jak tak pizdzi na 2 godziny na dwor i siedz w wozku bez spiworka(pewnie nie zmarzniesz)
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Pytanie do dziewczyn z Trojmiasta i okolic:
Gdzie jest (oprocz Akpolu we Wrzeszczu) jakas hurtownia z wozkami? Albo z innej beczki: Czy wiecie gdzie mozna kupic wozki Zoopera ? Plisss
Gdzie jest (oprocz Akpolu we Wrzeszczu) jakas hurtownia z wozkami? Albo z innej beczki: Czy wiecie gdzie mozna kupic wozki Zoopera ? Plisss
karola-04
Karolina na Miszewskiego we wrzeszczu był kiedys sklep z wózkami nie wiem czy jeszcze jest ale same wózeczki a tak to jedynie Mama i ja na grunwaldzkiej lub Gdynia no i jeszcze jakis duzy sklep w ETC na zaspie jest ale tam nie byłam jeszcze choć już dwa razy mnie z mamy i ja tam odsyłali że też duży wybór artykułów dziecięcych ale ja zabawek szukałam.
na grunwaldzkiej jest jeszcze Mama i ja na przeciwko media markPytanie do dziewczyn z Trojmiasta i okolic:
a co to spiworka to ja tez jeszcze go uzywam
gdzie ok 5 ale wiatr starsznya ile u was stopni że tak zimno ;-) u mnie dzis było 7 ale wiatr okropny ja żartowałam z tym przegrzewaniem ;-)żeby nie było
reklama
my tez jeszcze ze spiworkiem jezdzimy:-)
Podziel się: