reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

no ciekawe kiedy my wyjdziemy na spacer w piatek wizyta u pani doktor i powie co z tymi pluckami i pewnie go owine jeszcze w ten spiworek tak na wszelki wypadek bo juz sama nie wiem co lepiej:baffled:

reklama
Pytanie do dziewczyn z Trojmiasta i okolic:
Gdzie jest (oprocz Akpolu we Wrzeszczu) jakas hurtownia z wozkami? Albo z innej beczki: Czy wiecie gdzie mozna kupic wozki Zoopera ? Plisss

Karolina na Miszewskiego we wrzeszczu był kiedys sklep z wózkami nie wiem czy jeszcze jest ale same wózeczki a tak to jedynie Mama i ja na grunwaldzkiej lub Gdynia no i jeszcze jakis duzy sklep w ETC na zaspie jest ale tam nie byłam jeszcze choć już dwa razy mnie z mamy i ja tam odsyłali że też duży wybór artykułów dziecięcych ale ja zabawek szukałam.

Pytanie do dziewczyn z Trojmiasta i okolic:
Gdzie jest (oprocz Akpolu we Wrzeszczu) jakas hurtownia z wozkami? Albo z innej beczki: Czy wiecie gdzie mozna kupic wozki Zoopera ? Plisss
na grunwaldzkiej jest jeszcze Mama i ja na przeciwko media mark:tak:
a co to spiworka to ja tez jeszcze go uzywam :tak:

reklama
Do góry