reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

ale jak zamowisz to kupisz
a tu chodzi o to zeby tylko przymierzyc:dull:
pewnie beda chcieli zaliczke na poczet kupna a jak nie kupisz bo cos.........to pokrywasz koszty transporut i cos jeszcze
tak apropo to gdzie jest kapitanska?
oksywie?
Kumpela mi pisze właśnie,że można zamówić,ściągaja go do sklepu,ale nie trzeba kupować,jak się nie spodoba.Tak właśnie zrobiła 3 miesiące temu,a teraz tam kupiła inny.I na pewno nie chcą zaliczki.A sklep jest w Gdyni Głównej.Zresztą można napisać maila do faceta z tego sklepu,adres jast na tej stronce.:tak:

reklama
Lenulka no to jest raczej normalne, że skoro wózek nie jest parasolką i ma rączkę jak w głębokich wózkach, to nie składa się jak parasolka ;-):-p Ten wózio składa sie w jednej płaszczyźnie, a parasolki składają sie jeszcze na szerokość. Tyle że mają przez to mniej sztywne podparcie dla plecków. Coś za coś :tak:

Jak dla mnie na plus dla Chicco jest: sprawdzona firma i super opinie o tych wózkach. A dla Zoopera z kolei wygląd -są naprawdę ładne na żywo i mają duży wybór fajnych kolorów :happy2:

Aha, no i zapomniałam jeszcze napisać, że u nas Chicco zostało zdyskwalifikowane głównie z powodu swojej wagi - ponad 3kg więcej od Zoopera. Ale jeśli dla kogoś waga nie jest aż tak istotna, to warto rozważyć też C4 :tak:
A naszego Zoopera używamy prawie codziennie od 3 miesięcy, po wybojach, krawężnikach itd i sprawdza się na razie super :happy2:

Lenulka no to jest raczej normalne, że skoro wózek nie jest parasolką i ma rączkę jak w głębokich wózkach, to nie składa się jak parasolka ;-):-p Ten wózio składa sie w jednej płaszczyźnie, a parasolki składają sie jeszcze na szerokość. Tyle że mają przez to mniej sztywne podparcie dla plecków. Coś za coś :tak:

No dobra uwaga Joasiek :tak:, wogóle na to nie wpadłam ale wtopa RATUNKU :szok::szok::szok:

No to parasolka zakupiona :tak: Jane Energy, kolor Coal - taki jak na zdjęciu poniżej. Dziś zamówiłam w sklepie internetowym, więc pewnie do końca tygodnia dotrze. Udało mi się wyhaczyć baaardzo tanio jak na ten model, bo za 449 zł :-)

reklama
Do góry