reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

a jeszcze takie wozeczki wpadly mi w oko:

deltim focus ale... mam pompowane kola. jakby dal sie je zamienic na inne to spoko

jane carera c + godndola nacelle + fotelik rabel 06
tylko ze cena jak tego mojego wymarzonego "trujacego" chicco

bylam ostatnio u mnie w sklepie z wozkami (hehe te panie maja mnie juz chyba dosyc;) i pani mi powiedziala zeby poczekac chwilke z wzeczkiem bo maja robic te testy na szkodliwe substancje w polsce, bo tamte byly robione w niemczech i dopiero sie okaze ile polskich wozeczkow jest "szkodliwych". w ciagu 2 miesiecy ma sie to wszystko wyjasnic.

reklama
lil kate my mamy deltima fokusa, jest ok, kółka też mimo że pompowane, nigdy nam się wpadka nie zdarzyła ;-) i wcale nie trzeba często dopompowywać, małe też będzie w nim jeździć :-)

lil kate: niedługo będziesz miała niezłe znajomości w tym sklepie z wózkami jak tak często będziesz tam zaglądać :-D Ale dobrze wiedzieć... to ja w takim razie poczekam sobie na wyniki testów, wózek i tak planowałam kupić na końcu :happy: Na razie się zastanawiam nad tym, czy będzie to wózek wielofunkcyjny, z którego po kilku miesiącach zdejmiemy gondolę i zamienimy na spacerówkę? Przeciwko przemawia fakt, że ta gondola będzie zalegać w szafie przez kilka latek. Czy może kupić najpierw tylko głęboki, a później go sprzedać, kupić spacerówkę i nie przejmować się że coś mi w szafie miejsce zajmuje :confused: A Wy jak robicie?

kurde jak byłam w sobotę w poznaniu to pojechaliśmy z mężem do takiej hurtowniz artykułami dziecięcymi i jedna wielka porażka......:szok:
spodziewałam się niewiadomo jakiego wyboru bo zupełnie na nic nie liczę w swojej mieścince a tu słabiutko, mam na liście parę typów wózków ,które generalnie chciałam zobaczyć w lifie przed ewentualnym zakupem, a tu nic,z moich typów tylko deltima fokusa widzieliśmy i jest nawet ok,ale słyszałam że z wad tego wózka to ponoć jakies spreżyny są kiepskie i pękają prawda to Wiśnia?????
wiecie co zaczynam też sie coraz bardziej zastanawiać nad implastem driver 4xl, nie widziałam na żywo, może wy coś wiecie więcej z doświadczenia?własnego lub czyjegoś??czekam z niecierpliwościa na wasze odpowiedzi:tak:

aha czy może wiecie też gdzie ja mogę w poznaniu szukać innych sklepów z wózkami??????/?????:dry:

Sawa a faktycznie dwa razy nam sprężyna pękła hehe ale to już jak Izka była spora, na pewno rok już skończyła, gwarancji już nie było... napisąłam maila do producenta co i jak i że chciałabym tą sprężynę wymienic i jak to zrobić i ile będzie kosztować - pan poprosił o adres i przysłali nam 2 sprężyny za darmo, monsz bez problemu wymienił więc ja jestem zadowolona i jakoś nie zraża mnie to do firmy
cóż nic nie jest wieczne grunt że serwis jest w porządku i to baaardzo ;-)

dzięki Wisnia, więc jak narazie moimi faworytami będą deltim i implast driver 4xl ale musze jeszcze wszystko obejrzec

reklama
Do góry