reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

reklama
Ładniutki ale 18kg :szok: to "trochę" za duzo, przynajmniej dla mnie :sad: .
Mam prośbę.. gdyby któraś z Was natknęła się przypadkiem na jakiś wielofunkcyjny wózek o wadze poniżej 10-12kg to dajcie znać pliz :happy:

Witajcie!Ja kupuje wozek Bartatina firmy Jedo, dla maluszkow polecane sa raczej wozki z gleboka gondola niz z wkladka - nosidelkiem, choc wiele mam sie na takie wlasnie decyduje. Bartatina ma tez kola do wyboru - pompowane lub lzejsze, zawieszenie na paskach lub inne (tez do wyboru), podnoszone oparcie w gondoli, okienko w gondoli, regulowana raczka, spacerowka tylem lub przodem itd. Cena nowego 730-750 (zalezy na jakich kolkach). Zobaczymy jak sie bedzie sprawowal, ale prezentuje sie dobrze

Witajcie!Ja kupuje wozek Bartatina firmy Jedo, dla maluszkow polecane sa raczej wozki z gleboka gondola niz z wkladka - nosidelkiem, choc wiele mam sie na takie wlasnie decyduje. Bartatina ma tez kola do wyboru - pompowane lub lzejsze, zawieszenie na paskach lub inne (tez do wyboru), podnoszone oparcie w gondoli, okienko w gondoli, regulowana raczka, spacerowka tylem lub przodem itd. Cena nowego 730-750 (zalezy na jakich kolkach). Zobaczymy jak sie bedzie sprawowal, ale prezentuje sie dobrze
CHODZI CI CHYBA O BARTATINA ALE FIRMA JĘDROCH A NIE JEDO

ja też ostatnio jestem na etapie wyboru wózka co prawda na razie jeszcze go nie kupimy, ale wybrać wypadałoby, bardzo podobają mi się wózki Quinny i cenowo w grupie średniej , ale świetne są z firmy mutsy na który choruję ale cenowo mnie na niego nie stać ale podobno są rewelacyjne,są na stronie W

agusia9915: dzieki za linki :happy: Mi tez najbardziej podoba sie ten ostatni, ciekawy ma wyglad :tak: Na pewno przed zakupem chcialabym jednak obejrzec wozek na zywo. Ale wpadlam ostatnio na genialny pomysl (ciekawe czy moja druga polowka tez bedzie tak myslala jak mu powiem :rofl: ) zeby trzymac wozek w bagazniku samochodu :cool2: Bagaznik jest spory, samochod stoi zaparkowany pod blokiem a moj ukochany do pracy chadza piechotka, tak ma blisko... wiec czemu by nie... bo codzienne wnoszenie na 3 pietro wozka+dziecka+zakupow jakos mi sie kurcze nie usmiecha :oo2:

reklama
hej Malika, a kupilas go juz?. Bo ja mam akurat taki do sprzedania, jesli bys chciala oczywiscie uzywany, chba ze sie napalasz na nowke, jest jednoroczny, w ogole nie zniszczony, na pasach i ma duze pompowane kola. Jakbys byla zainteresowana to daj znac :-) Acha, cena 400zl.

Do góry