reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

Też podobał mi się Mikrus, ale przeczytałam niechybnie, a może i lepiej :-D na jakimś innym forum opinie na temat tego wózeczka i niestety spotkałam sie z jedna dobrą na kilkanascie złych...W sklepie wyglądał fajnie, stelaż też mi się podobał, bo faktycznie wzorowany jest na Mutsy, ale większośc skarg dotyczyła własnie stelaża...No i tu się chyba sprawdza reguła - masz za co płacisz :tak::tak: Stelaż podobno łamie się tuż za zagieciem nawet już po krótkim używaniu (gdyż nie jest dobrze zabezpieczony a stop z którego jest zrobiony jest mało wytrzymały), oś skretna po niedługim czasie sie blokuje i wogóle nie chce działać...a co najgorsze tego typu usterki nie podlegają reklamacji, bo producent tłumaczy to zwykłym zużyciem materiału :tak::-:)tak:

karola-04 nie chce cie straszyć i mam nadzieje,że Tobie trafił się naprawde dobry egzemplarz :tak::-)

ewitka ten MIKADO OX-FORD też na początku był na mojej liście, powiem,ze wózio naprawde godny polecenia, bo ma fajną stylistykę, dość solidnie wygląda...nawet w ostatnim sklepie, niespodziewawszy sie tam ujrzeć żadnego wózka zobaczyłam własnie ten i to na trzech kołach(co dla mnie eliminowło wózek z marszu, i on ma skrętne koła, te przednie) i bardzo mi się spodobał..Stabilny, koła pompowane, dobra amortyzacja, budka cicho sie składa, waga do zniesienia,ogólnie ok. Tylko mój maż mnie zaskoczył, bo wydawao mi się,ze faceci nie zwracają na takie rzeczy uwagi, powiedział mi własnie,ze ten materiał jakiś taki dziwny, sztuczny i bardzo szeleszczący...Ale to moim zdaniem kwestia gustu..

reklama
Ox-ford ma jak najbardziej skretne kola. a material jest z tych " troche swiecacych" ale to i tak znacznie lepsze niz te materialy "bardzi swiecace":tak:

ja ogladalam go w sklepie na zywo i pan mi nawet na ulice wystawil do pojezdzenia i rewelacja. na pewno bym go kupila bo cena b.atrakcyjna, gondola duza i z regulowanym oparciem (ja tego w swoim x landerze nie mam) ale jak juz pisalam ze wzgledu na fotelik odpadl. potem sie dowiedzialam ze "niby" istnieje mozliwosc montowania na nim fotelika maxi cosi ale juz nie sprawdzalam zeby sie nie denerwowoac.

wozek jest wzorowanay na implascie volancie i na pewno nie przeplacilabym za implasta gdybym miedzy tymi dwoma miala wybierac:tak:

a ten Mikrus niczego sobie :tak: tez je ogladalam. ale ja to chyba wogole jestem rekodzistka w ogladaniu wozeczkow :-D

to mnie źle poinformowali z tym Ox-fordem ale to lepiej dla zainteresowanej. No ja mam nadzieję, że się sprawdzi.

A co do Mikrusa to chyba faktycznie zależy od egzemplarza, obym zasłużyła na ten extra. A jak nie to w końcu mąż wybrał i wtedy kupi nowy. Chociaż koleżanka taki ma już rok i jest zadowolona. :tak: Trudno taki mamy i już koniec zaparkowalismy go w domu u teściów i czeka na swojego właściciela.

No widzicie.. ja się napaliłam na Roana bo w wątku ROAN MARITA / KORTINA przeczytałam same wyrazy zachwytu nad tym wózkiem, ale po tym co mi napisałyście już nie jestem tak optymistycznie do niego nastawiona :baffled: Jeśli się na niego zdecydujemy, to chyba zaciągnę swojego lubego do Częstochowy żeby najpierw dokładnie obejrzeć egzemplarz który ewentualnie kupimy, boję się teraz przez net kupować, bo jak felerny przyślą to zanim zareklamuję i dostanę nowy to gondola może już przestać być mi potrzebna :dry:

Faktycznie jak jest mozliwosc to lepiej obejrzec wozek ktory sie potem kupi (konkretny egzemplarz). ja w przyplywie paniki kupilam akurat przez internet ale nikt mnie wczesniej nie uprzedzil ze moge trafic na jakas niedorobke i dzieki bogu nie trafilam:tak:

Mysle ze tez wiele zalezy od naszego nastawienia i oczekiwan. Niestety trzeba sie liczyc z tym ze jak cos jest tansze to gdzies musi byc ta "oszczednosc". najczesciej niestety jest w detalach ktore moga znacznie wplywac na uzytkowanie. ale jka to ktos madrze powiedzial: nie kazdy musi jezdzic mercedesem!!:-D

Moja coreczka bedzie sie musiala zadowolic tym, co ma:tak:

ja tez uwazam, ze nie ma co szalec, z doswiadczenia wiem, ze po pol roku i tak kazda z ulga przerzuca sie szybko z klamota na cos lekkiego :-D:tak: a te pol roku to dzidzia nie odczuje nawet jakby trafil sie malutki felerek. Stas urodzil sie w grudniu a pamietam, ze juz w maju kupilismy Jane Energy, zaraz jak tylko zaczal siedziec, i tak juz wychylal sie z gondoli, nie mozna bylo go utrzymac ;-)

Hej! czy któraś z Was używa wózka volant 4 z Implasta bo zastanawiam sie nad kupnem i chciałabym poznac opinie. Dziękuję!

madzikm, niestety nic nie wiem o tym wozeczku poza tym ze pan w sklepie bardzo mi go polecal bo twierdzil ze maja taki z zona i sa bardzo zadowoleni. dla mnie on troche za wielki sie wydawal bo ja jestem kruszynka:tak:

Joasiek
, a myslalas o deltimie focusie?? Wisnia bardzo go polecala:tak: ja chcialam go kupic ale dwie rzeczy mnie zniechecily:po pierwsze maz (jemu zdecydowanie ta stylistyka nie odpowiada:no: ) a druga to brak regulacji raczki (a ja przeciez krasnal jestem:tak: ) ale z tego co widze to kolekcja 2007 juz ma regulowana raczke. podobny zreszta do bratatiny:tak:

WÓZEK 3 - FUNK.FOCUS - 18 KOl. MEGA PROMOCJA !!! (156410678) - Aukcje internetowe Allegro

lil kate: szczerze mówiąc to Focusa wykreśliłam prawie na samym początku ze swojej listy wózków którym chciałam się przyjrzeć, ale to był chyba błąd ;-) A te Focusy które widziałam to miały inne mniejsze kółka.. te z Twojego linka są jak najbardziej OK :tak: Ma plusy w stosunku do Roana... wentylacja budki, budka cicho składana, duuuży kosz na zakupy:happy: Tylko że gondolka mniejsza o całe 10cm a o 1kg cięższa i to już mi się średnio podoba :dry:

Jutro wycieczka do sklepu i myślę że nie zdecyduję się na zakupy przez net.. tak mnie wystraszyłyście tymi felernymi modelami :-p A do tego do porodu już może bardzo bliziutko, więc chyba wypatrzę sobie jakiś egzemplarz który będzie gładko chodził i spełniał moje podstawowe wymagania i wezmę to co jest w sklepie, może obejdzie się bez dalekich wycieczek.. no zobaczymy co z tego wszystkiego wyniknie :happy:

reklama
Do góry