reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki wózek dla lutowego dziecka?

a ja chciałam zapytac jakie Wy te koła polecacie? to że pompowane chcę to wiem ale zastanawiam się nad tymi przednimi bo są jedne takie mniejsze i skrętne, albo takie jak to kiedys było. takiej samej wielkosci i nie skrętne? mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi??:sorry:

zastanawiam się czy te małe skrętne kółka nie bedą nas denerwowac, że jeden ruch wózka a on juz skreca i jedzie po swojemu??

też nie polecam wózka z 3 kołami wywrotny i jakiś taki dla mnie nie do prowadzenia. szwagierka miała i ja nie potrafiłam się to niego przyzwyczaic. cieżko mi było nawet pobujac dziecko

gdzieś widziałam gondole 87 albo 85 cm. też szukam większej, żeby można dłużej korzystac

reklama
ja byłam negatywnie nastawiona na skrętne koła a teraz jestem zadowolona, kupiłam z opcją blokowania i ani razu nie blokowałam bo super się sprawdzają w różnym terenie

jeśli chodzi o gondole to nie potrzebuje dużej, teraz przeszliśmy do spacerówki jak młoda miała 5 miesięcy, w gondoli już nie chciała bo nic nie widziała i teraz też dłużej dziecka woziła w gondoli nie będę, niech sobie ogląda świat:) co innego gdyby dziecko rodziło się np w lipcu czy sierpniu to bym chciała dużą gondolę bo bym chciała żeby zimą w gondoli jeździło bo łatwiej opatulić a tak latem przechodzimy do wersji spacerowej:)

a ja nie umiem za nic w świecie prowadzić gondoli na skrętnych kołach:( próbowałam u znajomych w kilku różnych wózkach i ta opcja nie jest dla mnie:( muszę mieć wózek z nieskrętna osia i napewno koła pompowane wszystkie.
Jak widać ile nas tyle opinii każdemu pasuje co inne. Po prostu uważam, że zanim sie na coś zdecyduje to trzeba sobie popróbować co nam będzie pasowało.

skrętne koła to ogromny plus. wózek wcale nie skręca jak mu się podoba tylko jedzie tak jak prowadzisz :) tyle, że nie brać podwójnych kółek...

dziękuje dziewczyny za odpowiedz. wiadomo, że ile nas tyle opini ale warto coś usłyszec pożytecznego. no to teraz szukam wózka o pojedyńczych kołach z blokada skrętów:) no i jesteśmy o krok dalej! jupi:)

reklama
Do góry