reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki prezent na komunie ???

reklama
Sama szukalam ostatnio prezentu dla corki i widzialam fajne zestawy na misiedwa, wiec moze tam zerknij? Dobra firma, asortyment duzy, wiec napewno cos wybierzesz

Zbliża się czas komunii, więc odświeżam temat. Co zamierzacie w tym roku kupić jako prezent komunijny. Ja mam na oku laptopa na promocji w sklepie internetowym korzystneit.pl i może do tego jakiś złoty medalik dla mojej siostrzenicy ;-)

Hej dziewczyny! Córka mojej przyjaciółki ma w tym roku Komunię i kompletnie nie wiem co jej podarować. Chciałam żeby to była jakaś drobna pamiątka. Co myślicie o takiej skrzyneczce? Może macie inne propozycje takich gotowych prezentów, tak żebym od razu mogła go dać? ;D

reklama
Teraz na Allegro, czy galeriach artystycznych jest pełno pomysłów na pamiątki. Ja nie lubię bezdusznej elektroniki, wolę gdy prezent nosi znamię idywidualizmu :) Ja bym się zastanowiła, czym interesuje się dziecko i dopasowała to, co kupię - np. jakieś wypasione kredki w walizce, jeśli ma zapędy artystyczne, albo jakiś sportowy sprzęt, jeśli coś trenuje etc. A reszta ewentualnie już do kopertki ;)

Do góry