Mój mężczyzna jest wielkim fanem muzyki klubowej dlatego zastanawiam się czy dobrym prezentem będzie dla niego taka koszulka dla dj. Co sądzicie o tym pomyśle>? Bardzo podoba mi się ta ostatnia z pomarańczowym nadrukiem.
reklama
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
wiem jaki prezent dla kobiety !
ja właśnie skończyłam jedną z lepszych książek polsiej autorki "Piąta fala pożądania". Polecam Bardzo wciągające historie kobiet z różnych klas w różnym wieku z Polski Piąta fala pożądania. Książka elektroniczna. ściągać i czytać wiem co piszę
ja właśnie skończyłam jedną z lepszych książek polsiej autorki "Piąta fala pożądania". Polecam Bardzo wciągające historie kobiet z różnych klas w różnym wieku z Polski Piąta fala pożądania. Książka elektroniczna. ściągać i czytać wiem co piszę
Ciocia_klocia
Zaciekawiona BB
Myślę, że takie prezenty dopasowane pod hobby drugiej osoby są najlepsze. Granica błędu w takim wypadku praktycznie nie istnieje, bo w sumie niezależnie co kupisz POWINNO się podobać. Po drugie, pokazujemy jak dobrze tą osobę znamy, że wiemy co lubi, jakie ma zainteresowania. A to zawsze jest miłe.
Te koszulki są fajne wizualnie, więc powinny być ok.
Mój to wielki fan motoryzacji, także na rocznice dostanie ode mnie jazdę Ferrari.
Te koszulki są fajne wizualnie, więc powinny być ok.
Mój to wielki fan motoryzacji, także na rocznice dostanie ode mnie jazdę Ferrari.
Dobry pomysł A co powiesz na jakieś słuchawki do słuchania muzyki?
reklama
może karnet na siłownię? bądź karnet na mecze siatkówki?
Podziel się: