reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki prezent dla mężczyzny?

reklama
ej podobno nie daje się zegarków w prezencie, bo to odlicza czas do rozstania. Tak było z moim pierwszym chłopakiem, dostał ode mnie zegarek i tyle potem jakoś się zmył. Ale teraz myślę ze to NAJLEPSZY prezent jaki mogłam mu dać, bo jakbym kupiła książkę to jeszcze by został :p

Fajny ten zegarek, mojemu mężowi w sumie też by się przydał :) A Walentynki już niebawem... A co do koszulki to taka sobie :p, ja bym już coś proponowała żebyś kupiła jakąś płytę ew. bilet na koncert dla Was dwojga.

Ten też jest ciekawy
img_prod4888_0_m.jpg

reklama
Zegarek jest bardzo ładny. Chociaż osobiście nie wiem czy dobrze bym się z takim czuła. Jest zbyt męski. Do niektórych stylówek będzie się prezentował całkiem fajnie.... Sama jednak wolę zdecydowanie delikatniejsze dodatki. Ten mi się podoba:
womage-9940d-woman-waterproof-stainless-steel-quartz-watch-gold-3856-5944772-1-product-200x200.jpg

Pochwalę się również jakie świetne sobie sprawiłam ostatnio kolczyki:
kolczyki-swarovski-rivoli-sunflower-srebrne-arte94-zdj1-300x300.png

Kupowałam w artemiro . Kolczyki były robione ręcznie.

Do góry