reklama
Fajne kolczyki i zegarek ale w temacie rozmawiamy o prezentach dla mężćzyzn i nie wiem czy facetowi by się coś takiego spodobało
Sama ostatnio zastanawiałam się nad tym jaki portfel kupić dla faceta.
Co myślicie o czymś w tym stylu?
Link do: Pierre Cardin - Skórzany męski portfel ciemny brąz + brąz (325-CACTUS)
Sama ostatnio zastanawiałam się nad tym jaki portfel kupić dla faceta.
Co myślicie o czymś w tym stylu?
Link do: Pierre Cardin - Skórzany męski portfel ciemny brąz + brąz (325-CACTUS)
Ostatnia edycja:
etie
Zaciekawiona BB
Jasne, jeśli jest fanem muzyki klubowe, koszulka z DJ'em będzie świetnym prezentem Faceci na ogół rzadko chodzą na zakupy odzieżowe więc pewnie się ucieszy, że mu oszczędziłaś wyprawy do sklepu Ja bym mu dokupiła też pasek, np. parciany, żeby portki mu nie spadały w klubie Betlewski ma niesamowite wzory, w klubie na pewno każdy by zwrócił uwagę! Moje typy kolorystyczne to khaki z musztardą, grafit z fuksją i granat z brązem. Zerknij Link do: Męskie paski parciane - Modny pasek parciany – ZeSkory.com (Strona 1).
jarzynkowa
Początkująca w BB
A może jakieś super słuchawki z fajnym basem jak lubi muzykę klubową? Ja mojemu kupiłam i był najszczęśliwszy na świecie
O ile oczywiście nie ma juz zegarka czy portfela. Nie kupię mojemu zegarka bo dostał na rocznicę 2 lata temu, zegarek sprawdza mu się dobrze tak wiec nie wiem jaki jest sens wydawania na kolejny zegarek.
Nie kupię mu również portfela, bo ma swój ulubiony. Wygląda nieciekawie, trzeba to przyznać ale go uwielbia tak wiec nie wiem czy by nosił nowy portfel
Ze swojej strony polecam uzupełnić mu garderobą. Dobra opcją mogą byc równiez jakaś fajna koszulka, wygodne spodnie dresowe czy nowe jeansy. Szczególnie, ze zbliza sie jesień.
Nie kupię mu również portfela, bo ma swój ulubiony. Wygląda nieciekawie, trzeba to przyznać ale go uwielbia tak wiec nie wiem czy by nosił nowy portfel
Ze swojej strony polecam uzupełnić mu garderobą. Dobra opcją mogą byc równiez jakaś fajna koszulka, wygodne spodnie dresowe czy nowe jeansy. Szczególnie, ze zbliza sie jesień.
Ostatnia edycja:
kominek zimową porą
Początkująca w BB
To nalepiej jak idzie jesień to kalesony mu kupić ahahha. A tak na prawdę to powiedz mi co on lubi. Może lubi grać w gry, czytać jakieś książki?
reklama
Angelikaa83
Początkująca w BB
Mojemu facetowi sprezentowałam klasyczną gitarę z megasceny z okazji urodzin. Podobno kiedyś miał, ale niestety delikatnie mówiąc rozleciała się, więc postanowiłam sprezentować mu nową
Podziel się: