O'laaa
Fanka BB :)
M
Nom, zastanów się poczytaj jeszcze opinie
My w ciemno kupowaliśmy ten laktator, bo laktacja mi się dopiero rozkręcała na koniec pobytu w szpitalu i tak na szybko po ocenach wybierała , no o żeby był w skalpów jak mąż jechał po nas do szpitala i moim zdaniem super się karmi smoczkiem dołączonym do butelki ( szkoda że nie można było nigdzie takiego z większym przepływem kupić) na moje naprawdę mini dziecko był idealnyWłaśnie widzę że Neno Bella jest tańszy i równie dobry co Neno Camino i tak jak pani piszę jak już to najlepiej brać w zestawie bo pomoże a wcale dużo drożej nie wyjdzie. Trochę się naczytałam teraz jeśli chodzi o laktatory tej firmy i pooglądałam filmiki o ich używaniu i mino że wcześniej nie znałam tej firmy to naprawdę się zaczęłam przekonywać. Ja po pierwszej ciąży też miałam jeden ręczny i było mi z nim nie wygodnie bo zanim odciągnęłam z jednej piersi to już mnie ręka bolała potem się szybko poddałam (a nie potrzebnie) bo po około 1,5 miesiąca zaczął mi pokarm zanikać ale na to wpłynęło mi kilka czynników. Wiec teraz jak narazie zastanawiam się nad Neno Camion i Bella.
Nom, zastanów się poczytaj jeszcze opinie