reklama
Casablanca1234
Fanka BB :)
Lovi. Najlepszy,cichy i spoko się czyści. Kosztuje sporo kasy ale się sprawdza. Ja jestem bardzo zadowolona, przynajmniej w szpitalu nie warczy jak niektórych mamom. Odpalały pseudo laktatory jak młockarnie i same się tego czegoś wstydziły.Witam, jestem w 21tc wiem że mam czas ale zastanawiam się nad kupnem laktatora elektrycznego. Przeglądałam na internecie rankingi i zastanawiam się pomiędzy trzema:
-Philips Avent elektryczny laktator
-Laktator elektryczny Lovi
-Laktator elektryczny Lionelo LOC-FIDI GO GREY STONE
Kasiak90
Zaciekawiona BB
HahahaLovi. Najlepszy,cichy i spoko się czyści. Kosztuje sporo kasy ale się sprawdza. Ja jestem bardzo zadowolona, przynajmniej w szpitalu nie warczy jak niektórych mamom. Odpalały pseudo laktatory jak młockarnie i same się tego czegoś wstydziły.
Kasiak90
Zaciekawiona BB
Ja korzystam z laktatora elektrycznego z Chicco. Jest cichy, nie podrażnia piersi. Łatwy w obsłudze i spoko się go czyści. Podoba mi się to, że można go podłączyć do kontaktu, ale też użyć baterii. U mnie się sprawdza wiem, że mają teraz podwójny laktator elektryczny!!
Polecam Neno, bo tu nie masz w ogóle opcji wymiany lejka na innych rozmiar i nie masz w tych 3 fazy. Ja mam Neno Camino i jest taki boski. <3 ale słyszałam ze Neno primo tez jest super ale jest na jedną pierś. Lovi i Lionelo masz głośne bardzo, aventa nie znam bo cena kosmosWitam, jestem w 21tc wiem że mam czas ale zastanawiam się nad kupnem laktatora elektrycznego. Przeglądałam na internecie rankingi i zastanawiam się pomiędzy trzema:
-Philips Avent elektryczny laktator
-Laktator elektryczny Lovi
-Laktator elektryczny Lionelo LOC-FIDI GO GREY STONE
potwierdzam, widziałam go i jest piękny ale dostałam Neno Camino i w sumie nie wiem który lepszy bo oba są piękneJak z tego korzystałam i super się sprawdził i super smoczek do karmienia .
Lwica1410
Rozglądam się za laktatorem, a tu sprzeczne opinie. Nie wiem w końcu który cichy, który głośny. Pojedynczy czy podwójny? Położna radzi nie kupować wcześniej, tylko mieć upstrzony żeby w razie czego było wiadomo jaki szybko kupić.
Ostatnia edycja:
Amore
Aktywna w BB
Rozglądam się za laktatorem, a tu sprzeczne opinie. Nie wiem w końcu który cichy, który głośny. Pojedynczy czy podwójny? Położna radzi nie kupować wcześniej, tylko mieć upstrzony żeby w razie czego było wiadomo jaki szybko kupić.
Tylko podwójny i elektryczny, szkoda czasu na inne
vvDomivv
Jeski chodzi o samą markę Neno to na stronie jest porównywarka modeli i tego jakie mają funkcje. Mnie troszke to pomogło ale też nie do końca. Ja się zastanawiam nad pojedynczym jednak. A czy któraś z Was przy odciąganiu pojedynczym laktatorem korzystała z tych takich buteleczek na drugą pierś? Czy faktycznie podczas odciągania mleka w sporych ilościach sączy się i z drugiej piersi, czy to zbędny wydatek? Chodzi mi o coś takiego jak na zdjeciu:
Załączniki
reklama
vvDomivv
a I czy te neno laktatory są ciche?Jeski chodzi o samą markę Neno to na stronie jest porównywarka modeli i tego jakie mają funkcje. Mnie troszke to pomogło ale też nie do końca. Ja się zastanawiam nad pojedynczym jednak. A czy któraś z Was przy odciąganiu pojedynczym laktatorem korzystała z tych takich buteleczek na drugą pierś? Czy faktycznie podczas odciągania mleka w sporych ilościach sączy się i z drugiej piersi, czy to zbędny wydatek? Chodzi mi o coś takiego jak na zdjeciu: