Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podałam Ci w linku pierwszym. Coletto sportivo isofixa jaki masz dokładnie ?
Mamy 9-36, przydałaby się do niego jakaś wkładka zmniejszająca w tym początkowym okresie, nasze Maluchy jednak małe są. A wzrostem i tak w wieku 5-6 lat były za duże... więc zmiana.Witam wszystkich.
Posiadam w tej chwili fotelik 9-25 i juz jest dla synka dwuletniego za mały.
Jaki fotelik polecacie kupic 9-36 czy 15-36 ?
prosze o pomoc
widzialam w sklepie Coletto corto isofix za 699zl.. nie znam sie..czy to jest dobry bezpieczy fotelik? planuje posadzic w nim roczna corke..Podałam Ci w linku pierwszym. Coletto sportivo isofix
Ja mam porównanie z chicco. Chicco styropian i plastik, ten co np ja mam. Nie milosiernie ciężki, masywny. Więc wydaje mi sie ze bezpieczny.widzialam w sklepie Coletto corto isofix za 699zl.. nie znam sie..czy to jest dobry bezpieczy fotelik? planuje posadzic w nim roczna corke..
syn mój jak wsiadł pierwszy raz powiedział. Lepiej MiZakupiłam dziś fotelik Coletto Sportivo isofix fotelik jest bardzo wygodny i bzpieczny. Polecam go