reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki kupic fotelik dla dwulatka ?

gosia8989

Początkująca w BB
Witam wszystkich.
Posiadam w tej chwili fotelik 9-25 i juz jest dla synka dwuletniego za mały.
Jaki fotelik polecacie kupic 9-36 czy 15-36 ?
prosze o pomoc

reklama
Rozwiązanie
My też długo szukaliśmy odpowiedniego fotelika dla naszego maluszka, ostatecznie kupiliśmy fotelik jasper z lionelo. Ma wszystkie atesty i jest rekomendowany przez fachowców ;-)
reklama
Ogólnie powinno sie wozic jak najdłużej tylem do kierunku jazdy ..
Ostatnio nawet z poduszkami powietrznymi widzialam maxi cossi ale 2.5 tys masakra hehe
Juz Dobry sie chyba za 500 kupi

Dwa ostatnie odpadają. Dwa pierwsze... No cóż, zależy jakie kto ma podejście do półek. Jak już koniecznie coś z tego, to Cybex, bo ma suplement 7.

Własnie szukałam po forach opinie o tych polkach i nic bardzo nie ma czy ziecko nie jest za bardzo docisniete.
A co to ten suplement 7?
To jak te foteliki 15-36 odpadaja to chyba najlepiej 9-36

Za 500 zł tylko przodem i bez testów zderzeniowych w interesującym autorkę przedziale wagowym.
Ostatnio doswiadczona w fotelikach mama mowila ze kupila dobry za 500-600 a ona sie zna hmm...druga za 800 kupila i wiem ze z testami na pewno..Wiadomo nie kazdego stac ale zawsze mozna na raty albo uzbierać..
Ja właśnie bede przechodzić z nosidla i bede miala takze roboty

Własnie szukałam po forach opinie o tych polkach i nic bardzo nie ma czy ziecko nie jest za bardzo docisniete.
A co to ten suplement 7?
To jak te foteliki 15-36 odpadaja to chyba najlepiej 9-36
Suplement 7 to test dachowania. Przy półkach zdarzało się już, że dziecko wypadło z fotelika.
Z 9-36 popatrz na joie bold, recaro young sport hero, klippan triofix

reklama
Proponuje wybrać się do sklepu z fotelikami. W Warszawie jest np sklep tyłem.pl świetnie dobierają fotelik do samochodu, dziecka i budżetu. Bardzo dobrym sklepem jest też 8 gwiazdek pracują tam ludzie z pasją i też napewno pomogą. A sklep ma filie w większej ilości miast.

Do góry