reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki kolor oczu :-)

u nas identycznie:-D:-D:-D Kubuś jak się urodził miał granatowe, ale prześwitywało mu brązowe spod spodu i zbiegiem czasu zrobiły mu się ciemno brązowe :tak::tak::tak:
Ja mam niebieskie oczy, Krzysiek piwne.

reklama
chyba nie ma wegoly kiedy zmienia sie kolor oczu bo moze to byc szybki proces lub wolny , ktorki i dlugi.Ale jak rozpoznac ktory kolor bedzie dominujacy. Co obserowac. Obwodki oczu czy raczej srodek. Nie mogesie doczekac jaki kolor wyjdzie u mojego bobaska - obwodki ma ciemno niebieskie, brazowe kreseczki w srodku a spodspodu przebija szaro-niebieski.... Napiszcie prosze

Moja Oliwka jak się urodziła miała oczka niemalże czarne, a później bardzo szybko zmieniły kolor na brązowy i tak już jej zostało.Dodam, że ja mam piwne, tatuś Oliwki też ma piwne oczy.

Nasza Emilcia jak większość maluszków miała granatowe tęczówki a jak skończyła roczek "zmieniła" na piwne - po mamusi, bo mąż ma niebieskie.

Proszę kliknąć na ikonę 'Szybka Odpowiedź' w poście powyżej aby aktywować Szybką Odpowiedź.

u mnie wszyscy mają brązowe ocz (ja,mąż,starsza córka)..............
.............tylko młodsza Hania ma niebieskie , ma pół roku i nie zanosi się tu na jakąś zmianę....
to dopiero jest dziwna sprawa ;)

Blaneczka ma zilono brazowe , jak sie urodzila miala niebiesciutkie - Tsciowa juz myslala ze bedzie maial po niej oczka ale nie :-p.
Ja mam piwne maz tez piwne- wlosy braz sredni, Blancia jak sie urodzila byla blondynka taka ciemna ale coraz wiecej wloskow jest i s coraz ciemniejsze a moj Maz ma czarne wiec nie wiedzialam po kim mialaby miec jasne jak wszyscy w rodzinie ciemni :tak:;-)

u mnie wszyscy mają brązowe ocz (ja,mąż,starsza córka)..............
.............tylko młodsza Hania ma niebieskie , ma pół roku i nie zanosi się tu na jakąś zmianę....
to dopiero jest dziwna sprawa ;)

U nas jest podobnie :tak: ja mam oczy brązowe i ciemne włosy, mąż oczy brązowe i ciemne włosy a syn bladasek o niebieskich oczach (i to mu sie juznie zmieni raczej bo ma ponad półtora roku), ale buźka wypisz wymaluj czysty tatuś :tak:

reklama
moja Helunia jak tylko sie urodzila to tez miala ciemno granatowe,a po 2miesiacach zaczely jej brazowiec i teraz ma ciemno brazowe takie jak jej dzidzius ze strony meza:-).Maz ma piwno-brazowe a ja piwno-zielone;-)

Do góry