reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki kolor oczu :-)

reklama
Witam! :)
MaMalgosia podobno oczka zmieniają kolor do 6 m-ca, wtedy już się "ustala" prawidłowy kolor :)
Moja Mała zaraz po urodzeniu miała ciemny granat, teraz (2 m-ce) wyjaśniały i są jasne niebieskie. Ciekawe jak będzie później ;D

Pozdrowionka
Monia

moja niunia urodzila sie jakto zwykle bywa z takimi granatowymi,az prawie czarymi,okolo 2 miesiaca juz miala takie blekitne,okolo 4 miesiaca zrobily sie szare a teraz w prawie 5 miesiacy sa znowu blekitne,z dnia na dzien jasniejsze.tez jestem ciekawa czy sie jeszcze zmienia bo ja jak i tata Mileny mamy brazowe.

Klaudia mial ciemne granatowe
tata ma niebieskie ale b. jasne
ja mam zielone

a Klaudia ma teraz niebieskie ciemniejsze niz tata ale jasniejsze niz jak sie uridzila

Juleczek jak sie urodził to miał ciemny granat
ja natomiast mam piwne a jego tata zielone

A terza mojemu symnkowi robia sie piwne po mamusi :)

reklama
Mój synek urodził się z niebieskimi oczkami później miał jakieś takie dziwne niebiesko-zielono-piwne a teraz ma brązowe po tatusiu.

Do góry