reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki fotelik dla naszego skarba :)

ja z naszego ROMERA jestem na maxa zadowolona wczoraj była generalna proba i Szymi był cał ach i och że tak sobie siedzi przodem i wszystko widzi i widzi mamę w lusterku i nic a nic nie jęczał.
w piątek jedziemy do rodzicow 100km zobaczymy czy uda mu się zasnąć.

ale naprawdę jeśli ktoś dużo jeździ z maluszkiem to ja jako mama Szymonka naprawdę szczerze polecam właśnie ten model.to byłstrzał w 10:-):-):-):-):-)jak zrobię foto to zamieszczę jaki jest ślicznym

reklama
a Saruni nie podoba sie jazda w dorosłym foteliku:baffled::crazy:
drze jape ..............az jezdzic sie nie chce :no:
na cale szczescie jeszcze nasz jest dobry
a mamy ten(inny kolor)
FOTELIK IMPLAST BOBBIWAY 0-13 KG

nasze nosidełko( wygląda prawie identycznie tylko materiał nad głową już zabrałam) co było kupine razem z wózkiem też jest jeszcze ok i na basen musimy je nosić abym mogłą się spokojnie ubrać, ale fotel to była kwestia czasu więc wolę go po malutku uczyć w nim jeździć i jakoś idzie.
SZymek bardziej marudziłw nosidełku bo chyba nic nie widział ciekawego.

a w foteliku siedzi dumny jak paw- naszczęscie tylko jak paw bez pawi do woreczka ;-)

A ja jestem dzisiaj wkur....przyszedl fotelik..tylko ze nie coneco a jakies smieszne pierre cardin.......niby to to samo ale do jasnej choler....nie zamawialam takiego.....mogl facet chociaz cos o tym w aukcji wspomniec.....
Najlepsze jest to ze na foteliku nie ma zadnej najmniejszej wzmianki o tym ze to coneco...co mam im ufac na slowo......siet siet siet

napisalismy maila do goscia ze chcemy zwrot kasy albo fotelik ktory jest w aucji....

napisalam maila jeszcze do firmy coneco czy rzeczywiscie robili jakas serie limitowana jak odpisza ze tak to moz go zostawimy....hmmmm...ciekawa jestem ??!!!!

Też bym się wkurzyła, tak to jest z tym kupowaniem trochę w ciemno, raz wszystko ok, a za drugim razem niezły smrodek:baffled: Ja bym facetowi odesłała, w końcu nie taki fotelik zamówiłaś:tak:

nusieczko nie placz!!!! niestety nie mam doswiadczenie z allegro i fachowo Ci nie doradze ale mam nadzieje ze wszystko bedzie OKI!!!!!:-)

reklama
Do góry