reklama
agusia9915
Matka wariatka
2
Ten drugi to wkleiłam pierwszy lepszy z Allegro z pasami Nawet się mu nie przyglądałam. Pewnie pojadę do sklepu obejrzeć większe foteliki w sklepie.
Przeglądałam crash-testy i te foteliki 9-36 (ten ze zswoimi pasami) wypadają znacznie gorzej niż foteliki 15-36 (bez pasów). Hm...
Spodobał mi się taki fotelik, ma sporo fajnych rozwiązań, no i ma wysoką ocenę w crash-testach:
2008 Fotelik CYBEX SOLUTION S plus Gratisy!!!! (457675127) - Aukcje internetowe Allegro
ale chyba jest za duży dla Oliwki. Może uda mi się go zobaczyć na żywo.
Przeglądałam crash-testy i te foteliki 9-36 (ten ze zswoimi pasami) wypadają znacznie gorzej niż foteliki 15-36 (bez pasów). Hm...
Spodobał mi się taki fotelik, ma sporo fajnych rozwiązań, no i ma wysoką ocenę w crash-testach:
2008 Fotelik CYBEX SOLUTION S plus Gratisy!!!! (457675127) - Aukcje internetowe Allegro
ale chyba jest za duży dla Oliwki. Może uda mi się go zobaczyć na żywo.
Miśka 5
Mamy lutowe'07
moim zdaniem za duży Kasiad
Wikusi fotelik jest ok, więc mam nadzieję, że nam jeszcze długo posłuży
Wikusi fotelik jest ok, więc mam nadzieję, że nam jeszcze długo posłuży
Byłam wczoraj u koleżanki z BB i przymierzyłam Oliwkę do fotelika od 15 kg. Powiem Wam, że mieści się idealnie, wcale nie jest na nią za duży. Z zagłówkiem ustawionym na najniższej pozycji głowa mieści się idealnie tam, gdzie powinna, pasy przechodzą też idealnie tam gdzie trzeba. Wydaje mi się, że Oliwka byłaby znacznie lepiej zabezpieczona w tym foteliku w razie wypadku (odpukać!) niż w foteliku, który mamy do 18 kg, bo głowa w naszym obecnym fotaliku wystaje jej trochę ponad fotelik, a więc w razie czego nie jest wcale zabezpieczona
Także w najbliższym czasie będziemy planować taki zakup. Co do modelu, to jesteśmy już zdecydowani na Cybex Solution z powodu kilku rozwiązań, które mi się bardzo podobają: odchylany zagłówek z 3-stopniową regulacją, żeby głowa nie opadała do przodu w czasie snu, wysuwany z fotelika podnóżek dla dziecka i zabezpieczenie barkowe, które dopasowuje się do wielkości dziecka. No i co nie jest bez znaczenia, w crash-testach uzyskuje wyskokie notowania.
2008 Fotelik CYBEX SOLUTION S plus Gratisy!!!! (468739665) - Aukcje internetowe Allegro
Także w najbliższym czasie będziemy planować taki zakup. Co do modelu, to jesteśmy już zdecydowani na Cybex Solution z powodu kilku rozwiązań, które mi się bardzo podobają: odchylany zagłówek z 3-stopniową regulacją, żeby głowa nie opadała do przodu w czasie snu, wysuwany z fotelika podnóżek dla dziecka i zabezpieczenie barkowe, które dopasowuje się do wielkości dziecka. No i co nie jest bez znaczenia, w crash-testach uzyskuje wyskokie notowania.
2008 Fotelik CYBEX SOLUTION S plus Gratisy!!!! (468739665) - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: