reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaka spacerówka parasolka?

ja również nie wiem, ale interesuję się tymi wozkami, poniewaz mam elea 3w1 niedlugo przesiadziemy sie do spacerowki i jestem z tego wozka bardzo zadowolona dlatego znow bede rozwazac maxi cosi jesli chodzi o parasolke

reklama
recznie raczej mozna prac ale nie ryzykowala bym z wsadzaniem do pralki,szkoda by bylo zniczczyc, chociaz materialy z ktorych robione sa wozki maxi cosi sa na prawde solidnie

Ostatnia edycja:
ja również nie wiem, ale interesuję się tymi wozkami, poniewaz mam elea 3w1 niedlugo przesiadziemy sie do spacerowki i jestem z tego wozka bardzo zadowolona dlatego znow bede rozwazac maxi cosi jesli chodzi o parasolke

no parasolki z mc sa bardzo fajne i lekkie, mila jest fajniutka, mozesz ja ciagnac jak walizke po zlozeniu :)

a noa się nie składa? co do prania wiadomo, trzeba uwazac, ale z elea do spacerowki nie mialam problemow w pralce, na 30 stopniach

na delikatne pranie mozna by bylo sprobowac, a pralas juz swoja elee? i ja wszystko ok? tapicerka nie skosmacila sie?

rozumiem, mila nawet chyba fajniejsza niż noa, choć to kwestia gustu, w parasolkach chodzi o to przede wszystkim, zeby malo wazyly, po to sie do nich przesiada w gruncie rzeczy

fakt jak dziecko juz wazy ponad 10 kg to moze ciezko byc, chociaz ja nie narzekam swojego starszego wozilam praktycznie do 2 lat w kubelku dopiero pozniej do parasooki sie przesiedlismy i to tylko jak po galerii czy po miescie trzeba bylo pochodzic, bo u nas po okolicy to tylko mura da sie normalnie jezdzic, bo straszne dziury i piaszczyste uliczki...

reklama
Do góry