reklama
biala_dama
Fanka BB :)
mura spoko wózek,jednak to nie parasolka tylko spacerówka,jeśli chcesz parasolkę zobacz sobie model noa fajny jest jeansowy,lekki i mały wózek,którym łatwo się poruszać
apis zgadzam się z Tobą, mi bardzo podoba się to że mimo nierównym chodnikom czy na spacerze poza miastem dziecko leży w wózku bardzo dobrze,nie skacze i nie przemieszcza się. Bardzo wygodny jest dla mnie też na zakupach, ma duży kosz i możliwość zamontowania fotelika.
Noa rzeczywiscie jest super, i ma bardzo fajne rozwiazanie , ze jak sie ja zlozy to mozna ciagnac jak walizkemura spoko wózek,jednak to nie parasolka tylko spacerówka,jeśli chcesz parasolkę zobacz sobie model noa fajny jest jeansowy,lekki i mały wózek,którym łatwo się poruszać
no tak, mura to spacerówka na stelażu porządna, noa parasolka lekka i łatwa w prowadzeniu, ja na parasolkę zdecyduję się za jakiś czas, jak mój maluszek będzie chodził, bo to wiadomo, że wtedy lekki wózek jest lepszy, bo i dziecko jest stabilne bardziejNoa rzeczywiscie jest super, i ma bardzo fajne rozwiazanie , ze jak sie ja zlozy to mozna ciagnac jak walizke
reklama