reklama
no wlasnie w nowej wersji zapp xtra jest tez rozkladane siedzisko, a na tym mi zalezydla nas najlepiej się sprawdza Maxi Cosi Mila przez rozkładane siedzisko, ale które nie powoduje, że spacerówka może się chwiać, a nadal pozostaje stabilna
moniczka84
Początkująca w BB
no może nie, Maxi Cosi Mura Plus 3 ma 3 koła przecież i wiem, że jest stabilna, ale to gdzieś w głowie mnie męczy
BajkowyPokoik_pl
Aktywna w BB
W takim razie czekamy na Twoją opinię jak wózek będzie już u Ciebie,mam nadzieję że będzie on warty swojej ceny oraz że nie zawiedziesz się n anim,daj koniecznie znać jakie są Twoje wrażenia
moniczka84
Początkująca w BB
ale na korzyść Maxi Cosi przemawia też fakt, że są to wózki/foteliki produkowane od wielu, wielu lat ^^
tez mam taka nadzieje, a co do ceny to zapp xtra 2 nie jest taki az drogi ok. 700zł za nowyW takim razie czekamy na Twoją opinię jak wózek będzie już u Ciebie,mam nadzieję że będzie on warty swojej ceny oraz że nie zawiedziesz się n anim,daj koniecznie znać jakie są Twoje wrażenia
reklama
odnośnie firmy Quinny, to nie słyszałam złych opinii, znajoma, która ma, to sobie chwali, że lekki to przede wszystkim, że ma fajny nowoczesny wygląd, w necie też jest wiele dobry opinii na temat tych wózków i zaczynają być popularne, bo coraz więcej widuję parasolek od Quinny na ulicach :-)